Lehetek terhes?
Szia,
szerintem lehetsz, a norcolut nem fog.gátló. De még ma sem vagy elkésve, még jöhet sajnos....
én a 16.naptól 2X1-et, de abbahagytam, 2 hónap után, nem volt rám jó hatással.
Én pecsételés miatt kaptam, és most ez az első gyógyszermentes hónapom, és nem barnáztam!
Jaj szegénykém, hát ne idegeskedj, az még a hormonnál is erősebb, és hátráltatod. Nem tudsz fürödni egy jót gyertyákkal, meg egy pohár borral és csak jó dolgokra gondolni?
Hátha segít!
Ó, ez nagyon durva, ez a mamád sztori......megértelek asszem én is világgá mentem volna!
De figyelj, a műtétet azért csináljátok, hogy sikerüljön! Mennyivel jobb lesz tavasszal várni a bébit és nyáron, legalább nem fogsz elesni a csúszós úton!
És még annyit, hogy ha szívből örülsz más örömének (sógornő), a nagylelkűséget visszakapod majd....ez nagyon nehéz, de működik. Minden dolog, ami az életemben szörnyű volt (és úgy éreztem, ahogy te, hogy miért pont én, vagy miért nekem nem), annak utóbb mindig kiderült az oka. És lehet, hogy megélni rossz volt, de utána megértettem, és rájöttem, hogy sokkal jobb!!
Hidd el, nem látsz bele az életükbe annyira, hogy tudhasd, irigylésre méltó-e.
Fel a fejjel, lassan haladj előre, most készülj a laparodra, utána jön a többi is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!