Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
október elején norculut szedése után (máshogy nem jött meg a menstruáció) injekciózás jött. fél időben uh és a petefészkemre azt írták zsúfolva 4-5 mm-es tüszőkkel. múlt héten megint el kellett kezdenem a norculut szedését mert nem jött meg.ezek mellett előfordulhat hogy terhes lehetek mert még mindig nem jött meg (hétfőn hagytam abba a norculutot). Bocsi, lehet hülyeség a kérdés de érdekelnének a vélemények.(laparom lesz decemberbe)
2011. nov. 23. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem lehetsz, a norcolut nem fog.gátló. De még ma sem vagy elkésve, még jöhet sajnos....

2011. nov. 24. 06:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, és nekem is a 3. napon jött meg tőle. Mennyit szedtél?
2011. nov. 24. 06:38
 3/9 A kérdező kommentje:
5 napig napi 3-szor 1-et. A múlt hónapban is kellett szednem mert nem jött meg és nem tudtuk az injekciózást elkezdeni akkor az utolsó szem után 4 napra jött meg. holnap lesz a 4. nap kíváncsi vagyok, a hasam már fáj kb másfél két hete mióta meg kellett volna jönnie.és te mennyit szedtél?
2011. nov. 24. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:

én a 16.naptól 2X1-et, de abbahagytam, 2 hónap után, nem volt rám jó hatással.

Én pecsételés miatt kaptam, és most ez az első gyógyszermentes hónapom, és nem barnáztam!

2011. nov. 24. 17:31
 5/9 A kérdező kommentje:
eddig nekem az elmúlt 1,5 évben most van rá szükségem hogy 3.-szor szedjem és eddig mindig megjött tőle. csak nagyon jó lenne ha még a héten megjönne mert ha nem akkor becsúszik a műtét hetébe (dec. 8. lapar pco miatt), hogy mindig van valami ami miatt idegeskedni kell...
2011. nov. 24. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Jaj szegénykém, hát ne idegeskedj, az még a hormonnál is erősebb, és hátráltatod. Nem tudsz fürödni egy jót gyertyákkal, meg egy pohár borral és csak jó dolgokra gondolni?

Hátha segít!

2011. nov. 24. 20:04
 7/9 A kérdező kommentje:
aranyos vagy!!! nem nagyon tudok jó dolgokra gondolni. annyira elhatároztam az injekciózáskor hogy karácsonyra már 3-an leszünk, ennél nagyobb ajándék nem lett volna...(mindig ez jut eszembe), meg ráadásul az egyik sógornőm (férjem húga)is terhes febr. 1-re van kiírva és már rosszul vagyok tőle ha jönnek.még anyukám is elkezdte simogatni a hasát mikor utoljára itt voltak. mintha kést forgattak volna a szívembe!!!
2011. nov. 24. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Ó, ez nagyon durva, ez a mamád sztori......megértelek asszem én is világgá mentem volna!

De figyelj, a műtétet azért csináljátok, hogy sikerüljön! Mennyivel jobb lesz tavasszal várni a bébit és nyáron, legalább nem fogsz elesni a csúszós úton!

És még annyit, hogy ha szívből örülsz más örömének (sógornő), a nagylelkűséget visszakapod majd....ez nagyon nehéz, de működik. Minden dolog, ami az életemben szörnyű volt (és úgy éreztem, ahogy te, hogy miért pont én, vagy miért nekem nem), annak utóbb mindig kiderült az oka. És lehet, hogy megélni rossz volt, de utána megértettem, és rájöttem, hogy sokkal jobb!!

Hidd el, nem látsz bele az életükbe annyira, hogy tudhasd, irigylésre méltó-e.

Fel a fejjel, lassan haladj előre, most készülj a laparodra, utána jön a többi is!

2011. nov. 25. 06:38
 9/9 A kérdező kommentje:
a sógornőről annyit hogy tőle nem biztos hogy visszakapnám a nagylelkűséget!
2011. nov. 25. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!