Terhes vagyok. Lehet, hogy az orvos hazudik nekem?
Tele van a kérdésed összevisszasággal.
1. meg akarom tartani a babát- doki azt mondta. várjak az abortusszal? Most akkor abortuszt akarsz vagy gyereket.
Leginkább úgy tűnik abortuszt szeretnél arra hivatkozással, hogy fogamzásgátló mellett lettél terhes. De erre hivatkozással nem fogják elvégezni, rengeteg egészséges baba született így, ez nem okoz károsodást vagyis nem feltétlenül.
Úgyhogy találj ki valami mást. Gondolom persze a lelkednek is jobb lett volna, hiszen így még sajnálhatnának is az abortuszért, de ez nem jött be.
nem hazudik a doki, igaza van.
A dokid természetesen nem hazudik.
Ezt a logikai bukfencedet végiggondoltad, mielőtt leírtad?
"Én nem hiszek neki, hogy a gyógyszer nem árt a babának, mert különben még a terhes kismamák is szedhetnék, ha ennyire nem árt"
Azért nem szedi a fog.gátlót a kismama, mert terhes, tehát nem aktuális a szedése és nem azért, mert ártalmas, vazze!
A fogamzásgátlótól semmi baja nem lesz a babádnak, úgyhogy ez nem lehet indok az abortuszra. Az én tablettám tájékoztatóján rajta is van, hogy ha esetleg mégis terhesség lenne a tabletta mellett, akkor abba kell hagyni a szedését, de a babával semmi baj nem lesz.
Amúgy ezt hogy érted: "mert különben még a terhes kismamák is szedhetnék, ha ennyire nem árt." Miért szednének terhesek fogamzásgátlót? Elég logikátlan lenne :)
Nem értem mit akarsz még az orvostól, a terhességet ultrahanggal lehet igazolni, nekem is csak azt csinált amikor először mentem, vérvétel csak a 12. héten volt.
Az meg hülyeség, hogy a vérvételből kiderül hogy mennyi fogamzásgátló van a szervezetedben. A fogamzásgátló 1 nap alatt kiürül, különben nem kéne naponta szedni, és gondolom már nem szeded, ha egyszer terhes vagy.
Én megértem, hogy nem akarsz gyereket, de akkor ne fogd a gyógyszerre az abortuszt, mert azért még nem kell elvetetni. Akkor azt mondd, hogy azért veteted el, mert nem akarsz gyereket, nem kell kifogásokat keresni.
Mondta, hogy menjek vissza 1 hét múlva. Vissza is mentem, és mondta, hogy már biztos, hogy terhes vagyok.
Teszem hozzá, hogy az első vizsgálatot követő 2. nap elkezdtem menstruálni, erre a doki azt mondta, hogy várjak még az abortusszal
Kérdező, ott fent abban a zöld részben a te kérdésed van, oké hantázol, világos, de legalább olvasd vissza , bár egyébként nem régen írtad, tegnap.
És ott feketén fehéren az van, voltál már második alkalommal és elhalasztottátok az abortuszt. Tehát eldöntöttnek tűnik a dolog, csak vártok a természet megoldja vagy kell a művibeavatkozás pénzért.
Szia!
Engem nem érdekel, hogy kamu-e a kérdésed. Egy dolgot szeretnék csak leírni neked : a fogamzásgátlót nem lehet kimutatni a vérből, mert ugyanazokat a hormonokat adagolja, mint amit normál esetben is termel a szervezeted. Amúgy pedig egy nap alatt kiürül, ezért kell naponta szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!