Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. napon nem lát az orvos...

11. napon nem lát az orvos peteérést, ebbe a hónapba nem is volt, nem is lesz már?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
11 napon? Peteérés általában (persze van akinek később, hamarabb ritkán) a 14. napon, középidőben szokott lenni. Hány naposak a ciklusaid? Nem is értem miért nézett most, mikor nekem is mindig középidőben nézték. Vagy neked csak 22 naposak a ciklusaid? Nyugi, akkor is lehet még kései pé-d.
2011. nov. 15. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid?Ha kb 28 akkor a 11.napon már látott volt megfelelő méretű tüszőt.De van késői pé.is.Nekem is volt olyan hónapom amikor nem látszódott a 11. csak nagyon pici tüsző,ezért kaptam gyógyszert is.
2011. nov. 15. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:
28 napos volt amíg nem szedtem a Clostit ! Ettől 25-26 napos lett és ez volt a 3. kúra ! Az előző kettőben volt már a 9. napon is érett tüsző most meg semmi !
2011. nov. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!