Terhes vagyok. Lehet, hogy az orvos hazudik nekem?
Gondolom tablettája válogatja.
Én sose szedtem semmit, de itt az oldalon többektől is hallottam, hogy nem kellett várniuk, miután leálltak vele, hanem rögtön neki lehetett kezdeni a projektnek, és van, akinek elsőre össze is jön.
Meg olyat is olvastam, hogy tablettát szedett, és mivel nem tudta, hogy terhes, még egy jó darabig szedte is, mire kiderült. Egészséges babája lett.
Van egy barátnőm, ő meg sose szedett semmit, és annyira beteg lett a babája, hogy meg kellett szakítani a terhességet.
Az orvosod gondolom úgy gondolkozik, hogy ha életerős a baba, akkor megmarad, ha meg nem, akkor nem.
Szerintem az orvos hazudik, biztos az a legjobb szórakozása, hogy átvágja a betegeit, az tök jó poén.
De komolyan, miért hazudna???
én évekig szedtem tablettát de mikor abba hagytam akkor rögtön a legelső együttlétkor teherbe estem a babának semmi baja nem lett
sógornőm nem szedet soha gyógyszert és a kisgyerek kora szülött lett majdnem meg is halt
ezek a mai tabletták már elég gyengén védenek , már 1 nap kihagyásnál teherbe lehet esni
Az orvosod nem HAZUDHAT ilyen kérdésben.
Jogod van a pontos tájékoztatáshoz.
A mai tabletták tényleg nem okoznak károsodást. Gondolj bele: azért kell előtte abbahagyni, mert fogamzásgátló, ergo meggátolja a fogamzást. Tök logikus. :D
Kismamák meg pont nem szorulnak a fogamzásgátlásra, hisz nem eshetnek még egyszer teherbe.
Túlaggódod a dolgot, egyértelműen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Itt olvasgathatsz pár dolgot! De a lényege az, h ilyen esetben nem lesz semmi baja a babának, ha az abbahagyása után leszel egyből terhes akkor sem valószínű, de a kockázata megvan!
Sok esetben alkalmaznak lombikkezelés elején is fogamzásgátlót egyes lombik protokolloknál!Ha ártalmas lenne szerinted használnák egy olya(drága)eljárásnál ahol a teherbeesés és az egészséges magzat a cél?
Az orvosod nem hazudott!!!Ha a baba egészséges és nem ártott neki a foggátló meg marad és nem lesz semmi baja ha esetleg valami baj van meg a terhesség magától meg szakad!Inkább el vetetnéd most mikor 99% az esély arra,hogy egészséges?Egy normál tervezett terhességnél is meg van a kockázat arra,hogy nem lesz egészséges akkor is agyalnál,hogy megtartanád-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!