Mire gondoljak most? Volt hasnoló eset, hogy mensi után rögtön volt pé?
Ma van a 13.napom ma lenne peteérésem, de a hőm már 5 napja fent van(kiváncsiságból mértem meg, de egy évig mértem azelőtt így tudok következtetni). Több napja stagnál 36,7-en, pedig nekem pé előtt mindig 36,2-3. Pé előtt a folyásom is mindig 5 nappal előbb indul és nagyon erős tojcsis. Most teljesen száraz vagyok.
A folyásom ma reggel volt minimálisan széthúzható, de egyébként tejszerű, vagy csak száraz vagyok.
Lehetett múlt héten spontán peteérésem és most a szervezetem csak emlékszik a "jó" időre?
Vagy kétszer lesz pém?
Akinek mensi után közvetlenül sikerült a baba az nem emlékszik a peteérése pontos idejében milyen volt a nyákja? Csak találgatok, de ha a szervezet emlékszik a mensire a terhesség elején(van rá példa), lehet a peteérésre is emlékszik, még akkor is ha már megtörtént spontán módon egy héttel előbb?
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat.
Drukkolok Nektek.:)
Nekem így fogant meg a baba. Előbb volt pé-m, igaz én nem hőmérőztem, csak a folyásomat figyeltem. De elejétől kezdve 5-6 nappal nagyobbak a méretei az uh-n.
18 hetes kismami:)
Gratulálok!
Valahol én is "érzem", hogy most bejött. Bár mára van "kiírva" a pém, de semmi nem utal rá. Reggel volt nagyon minimális kicsit nyúlósabb folyásom, de állítólag van akinél a beágyazódást is kíséri ilyen.
Hihetetlen aluszékony vagyok, fájdogál a fejem(bár az idő is lehet), inkább mensi érzésem van, mint peteérési fájdalom. Rettentően fel vagyok fújódva és 2 napja úgy ég a gyomrom, hogy ihaj.
Most épp étvágyam sincs, ma alig ettem valamit, eddig meg folyton ettem, de ez a gyomorégés teljesen elvette az étvágyam. Úgy vagyok hogy nem tudom mit kívánnék igazán. Érzem hogy éhes vagyok, de nem tudom mit tudnék legyűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!