Mennyi esély van erre? Szerintetek létezik ilyen?
Sziasztok! Szerintetek mennyi esély lehet arra, hogy elég sok mindent érzek? 14-én volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal. Ma sokszor éreztem, hogy szúrkál a hasam. 15-én meg begyulladt hirtelen egyik percről a másikra az ínyem, és a bölcsességfogam elindult. Mikor rákerestem külön-külön hogy mitől lehet hasszúrkálás és mivel lehet csillapítani a bölcsességfogas témát, mind a kettővel a megtermékenyülés (még nem terhesség) korai tüneteihez kerültem. De ez lehetetlen, nem? Még ha terhes is lennék, ez nem történhet ilyen gyorsan, ugye?
A petesejt 5-6 napig vándorol a méhben és utána ágyazódik be, amit már esetleg érezhet a kismama. De nekem már másnap elkezdett fájni az ínyem, és ma már szúrkált a hasam. Nőgyógyásznál voltam kb 1 hete, mindent rendben talált. Létezhet ilyen gyors beágyazódás? :) Érezhetem azt?
Én megkérdeztem egy fogszakorvost! Ezt a választ kaptam!
"Kedves Zsófia!
Semmi összefüggés nincs a terhesség és a bölcsességfog növekedése között.
Üdvözlettel
Dr. Győrfi Adrienne
fogszakorvos"
Gratulálok!!!! :))))
Én vagyok, aki írt a fogorvosnak levelet (Zsófi), képzeld tegnap nekem is ++++ lett!!! :)
De még bennem van a félsz, amiatt, hogy minden ok-e, a héten megyek dokihoz, remélem minden ok!!!!
:)
Sziasztok! Elso vagyok!
Gratulalok nektek, boldog es problemamentes babavarast Kismamik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!