Mennyi esély van erre? Szerintetek létezik ilyen?
Sziasztok! Szerintetek mennyi esély lehet arra, hogy elég sok mindent érzek? 14-én volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal. Ma sokszor éreztem, hogy szúrkál a hasam. 15-én meg begyulladt hirtelen egyik percről a másikra az ínyem, és a bölcsességfogam elindult. Mikor rákerestem külön-külön hogy mitől lehet hasszúrkálás és mivel lehet csillapítani a bölcsességfogas témát, mind a kettővel a megtermékenyülés (még nem terhesség) korai tüneteihez kerültem. De ez lehetetlen, nem? Még ha terhes is lennék, ez nem történhet ilyen gyorsan, ugye?
A petesejt 5-6 napig vándorol a méhben és utána ágyazódik be, amit már esetleg érezhet a kismama. De nekem már másnap elkezdett fájni az ínyem, és ma már szúrkált a hasam. Nőgyógyásznál voltam kb 1 hete, mindent rendben talált. Létezhet ilyen gyors beágyazódás? :) Érezhetem azt?
az a bölcsességfogas dolgot még sose hallottam, de nekem is elkezdett újra beindulni. mondtam is a férjemnek, hogy na a bölcsességfogam próbálkozik megint kijönni. nyomta is fel az ínyemet rendesen. de azóta visszahúzódott. kb. középidő után volt nekem is ez a bölcsességfogas dolog.
nekem ilyen a görbém: [link]
Ez durva! Én is ezeket éreztem a peteérés után kb 6-7 nappal...hasszurka, meg mellbimbóérzékenység és a poén: Beindult a bölcsességfogam!!! :)
Azt mondod rákerestél és lehet a megtermékenyülés jele????? Azt én is olvastam, hogy terhesség jele lehet a fogérzékenység és nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet ettől indult be a fogam, de elhessegettem, mert elég nevetségesen hangzik, de így, hogy ti is írjátok ezt....remélem jelent valamit! :)
Én is elég hamar megéreztem, lehetséges. Végre! Olyan mutánsnak éreztem magam, mindenki azt mondta, hogy elég korai, biztos valami más, aztán pozitív teszt lett belőle!
Kerüld a forró fürdőt, és nagyon vigyázz magadra! Mostantól érdemes odafigyelni a megfelelő folsav, vas, és magnézium bevitelre, hogy minden oké legyen.
3+1 hetesen voltam dokinál más miatt, nem látott semmit, azt mondta, majd a menstruáció kimaradását követő hét után érdemes menni, és akkor látni majd a szikhólyagot. És, tényleg!
9+6 hkm
sziasztok Bölcsességfogasok! :)
Bocsi az oFFért, de az lenne tőletek a kérdésem, h meddig éreztétek a fájdalmat a bölcsességfognál? pár óra, pár nap?
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!