Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már lassan 1 éve próbálkozunk...

Már lassan 1 éve próbálkozunk és nem akar jönni a baba. Mit tegyek, hogyan segítsem, van valami amitől nagyobb lenne az esélyem? Mert kezd már elszomorítani a dolog és az még rosszabb.

Figyelt kérdés
Mit tegyek,hogy teherbe essek már végre?
2011. nov. 18. 13:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Beszélj a dokiddal,hogy mit kell pontosan tenni a férjednek. Sokszor a pasival van a gond, közben meg a nő járkál dokihoz. Barátnőméknél egy éve nem jön, most derült ki,hogy a férjével van gond!
2011. nov. 18. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Az ovutesztnél pedig biztosabb a hőmérőzés!
2011. nov. 18. 14:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont azt mondta a nődokim, hogy a hőmérőzés 60%, az ovuteszt 80%-os. Abból is az egyszerhasználatos a jobb. Egyébként mi 11 hónapja próbálkozunk, most hagytam el a hőmérőzést, de mi már elkezdtük a kivizsgálásokat. A féljemnél minden ok, nálam volt egy kis cukor emelkedés + a progeszteron szintem egy kicsit magas volt. Határértéken belüli, csak a teherbeeséshez sok. Viszont azóta figyeli a doki középidőben a peteérésemet, kontrollálja a gyógyszereket, kaptam tüszőrepesztő szurit, szóval úgy érzem jó kezekben vagyok. Szerintem itt az ideje Neked is elkezdeni a kivizsgálásokat. Sok sikert!
2011. nov. 18. 15:26
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt semmi bajom, és 6 évig nem jött össze. Szerintem rágörcsöltem. Aztán amikor nem is gondoltam babára (sokminden összejött, rengeteg stressz) akkor bejött.

És tudom, hogy nem lehet nem rágörcsölni. Sokan mondják, hogy ők nem, én is azt mondtam, de tudat alatt és titokban azért mindig reménykedtem...

2011. nov. 18. 16:57
 15/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy félév után már mentem az orvoshoz , hogy nem jön a baba! Így is 3 mulva sikerült csak.

Szurik, meg lombikok is voltak sikertelenül. Végül a Szabó Gyuribácsi féle baba váró teakeverék hozta meg a sikert. 23 hetes kismami.

Esetleg utánanézhetsz a gyorgytea.hu oldalon.

2011. nov. 18. 18:57
 16/24 anonim ***** válasza:

szia!

Én is dokit ajánlanék!

Nézzék meg a férjed spermáját, hogy elegen vannak-e a srácok és elég mozgékonyak-e? esetleg lehet kis bacija is, amit könnyen lehet kezelni!

Praktikák:

-2 naponta szexeljetek a ciklus elejétől a végéig, így biztos nem késitek le a pé-t, és a srácok ilyenkor még fürgék és nem túlérettek

-misszionárius vagy kutyapóz

-utána fekvés, gyertyaállás, párna a fenék alá

-előbb a párodnak legyen orgazmusa aztán Neked

-pár kiló fel vagy le, attól függ mire van szükséged!

sok sikert!

2011. nov. 18. 20:34
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2011. nov. 19. 10:05
 18/24 dettus válasza:

Sziasztok!

Én a mémpempőt tudom ajánlani.Nekem bevált.Már mi is 1 éve próbálkoztunk de nem jött össze a bébi,aztán egy ismerősöm ajánlotta a méhpempőt,mert neki bevált.Kibróbáltam és nekem is bevált.3 hónapja kezdem el a méhpempőt és már 6hetes terhes vagyok.

2011. nov. 22. 12:39
 19/24 anonim ***** válasza:
400 NE E-vitamin/nap.
2011. nov. 22. 12:57
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 7. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!