Már lassan 1 éve próbálkozunk és nem akar jönni a baba. Mit tegyek, hogyan segítsem, van valami amitől nagyobb lenne az esélyem? Mert kezd már elszomorítani a dolog és az még rosszabb.
Nekem sem volt semmi bajom, és 6 évig nem jött össze. Szerintem rágörcsöltem. Aztán amikor nem is gondoltam babára (sokminden összejött, rengeteg stressz) akkor bejött.
És tudom, hogy nem lehet nem rágörcsölni. Sokan mondják, hogy ők nem, én is azt mondtam, de tudat alatt és titokban azért mindig reménykedtem...
Szia!
Én egy félév után már mentem az orvoshoz , hogy nem jön a baba! Így is 3 mulva sikerült csak.
Szurik, meg lombikok is voltak sikertelenül. Végül a Szabó Gyuribácsi féle baba váró teakeverék hozta meg a sikert. 23 hetes kismami.
Esetleg utánanézhetsz a gyorgytea.hu oldalon.
szia!
Én is dokit ajánlanék!
Nézzék meg a férjed spermáját, hogy elegen vannak-e a srácok és elég mozgékonyak-e? esetleg lehet kis bacija is, amit könnyen lehet kezelni!
Praktikák:
-2 naponta szexeljetek a ciklus elejétől a végéig, így biztos nem késitek le a pé-t, és a srácok ilyenkor még fürgék és nem túlérettek
-misszionárius vagy kutyapóz
-utána fekvés, gyertyaállás, párna a fenék alá
-előbb a párodnak legyen orgazmusa aztán Neked
-pár kiló fel vagy le, attól függ mire van szükséged!
sok sikert!
Sziasztok!
Én a mémpempőt tudom ajánlani.Nekem bevált.Már mi is 1 éve próbálkoztunk de nem jött össze a bébi,aztán egy ismerősöm ajánlotta a méhpempőt,mert neki bevált.Kibróbáltam és nekem is bevált.3 hónapja kezdem el a méhpempőt és már 6hetes terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!