Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt már laparoszkópos...

Kinek volt már laparoszkópos pco műtétje? és mit érzett utána?

Figyelt kérdés
Nekem dec. 8-án lesz és már kezdek egy kicsit félni.
2011. nov. 17. 16:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nyár elején volt altatásban.Az ébredés volt a legkellemetlenebb ill. amikor még benne volt a cső a hasban(1 napig).3 napot voltam bent.Azóta ("lekopogom") lett peteérésem, a ciklusom rendszereződött.

Nyugodtan kérdezz,ha érdekel valami a műtéttel kapcsolatban.

Ne izgulj!

2011. nov. 18. 07:49
 2/15 A kérdező kommentje:

szia! Örülök hogy válaszoltál!

lenne még pár kérdésem.

milyen cső van akkor bennt még? mert én úgy tudtam hogy meg van a műtét 3 apró lyukkal és ennyi, vagy a csövet még utána veszik ki? És mennyi időt voltál vele otthon? Mennyi időbe telt mire lett utána peteérésed? Én már másfél éve hagytam abba a fog.gátlót és a nyáron derült ki hogy ez a bajom. Előre is köszi a válaszod!!!

2011. nov. 18. 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok!En is laporoszkopos mutet elott allok.Nagyon felek .Nekem kateterezesrol meg 6het labadozasrol is beszeltek mar.Legyszi ird meg hogy zajlik ez az egesz.Elore is koszi.
2011. nov. 18. 23:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Miért csináltatjátok a műtétet? Nem hat a hármas kezelés?
2011. nov. 19. 09:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Pl a doki nekem semmilyen kezelest nem ajanlott egybol a mutatet javasolta.
2011. nov. 19. 11:17
 6/15 A kérdező kommentje:
már legalább 4 hónapos closty kúrán vagyok túl, nem használt semmit. szeptemberben volt átfújásom, és utána kaptam gonal f 300-at és ez sem használt. én már teljesen el vagyok keseredve. nekem a doktornő ajánlotta mert feleslegesnek látja hogy még több pénzt kiadjak gyógyszerekre amikor úgysem használnak. így meg biztosra akar menni. sőt azt is mondta hogy lehet szükségem lesz a Kaálira is :(
2011. nov. 19. 12:34
 7/15 anonim ***** válasza:
nekem is volt csövem és katéterem is.A cső az az egyik vágásból lesz kivezetve,legalábbis nálam az egyik petefészeknél levő vágásból volt.Azzal hányni borzalom.Alig tudtam menni miatta,de mikor kivették,utána egész jó volt.A katétert meg műtét közben tették be.Én,mikor felébredtem,nekem még majd 1 napig benn volt.A nővér mondta,hogy köhögjek egy nagyot,de nem sikerült kihúznia egyből.mindkettőt mikor ,kiveszik,kicsit kellemetlen.Engem 4 cm-es endóval műtöttek tavaly (lapar volt),mostmeg 5 cm-es ciszta és átjárhatósági (szintén lapar).nyugodtan írj,ha kérdezni szeretnél :-)
2011. nov. 22. 14:16
 8/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

kedves utolsó neked hol csinálták a műtétet és meddig voltál otthon vele?

2011. nov. 22. 16:54
 9/15 anonim ***** válasza:
szia,én vagyok az utolsó.A kistartcsai kórházban voltam 4 napot,és utána még 1,5 hétig otthon.tgavaly is volt laparom,de akkor az rosszabb volt,jobban fájt,akkor 3 hetet.
2011. nov. 23. 07:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Nekem 2 nap kórházat mondtak, meg kb 1 hetet itthon. kíváncsi leszek hogy mi lesz, csak egyre jobban félek!!! a műtét után fájt ülés közben?
2011. nov. 23. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!