Segített már valakinek a laparoszkópos műtét a gyermekvállalásban/teherbeesésben, akinek pco-ja is van?
Csináltál valamit másként a műtét után/vagy szedtél valamilyen gyógyszert utána?
Mennyi idő múlva jött a baba?
Nekem csak egy nagyobb cisztám volt, de a műtét után hamar terhes lettem.Gyógyszert nem szedtem, azt mondta a dokim, hogy a terhesség a legjobb gyógymód:-)
Én a műtét után diétáztam, mert eleve volt/van egy kis túlsúlyom.
Örülök nektek lányok!Remélem,hogy hamarosan csatlakozhatom én is hozzátok!
A műtét után mennyivel lehet "próbálkozni" (persze csak óvatosan)?
Amúgy ti is véreztetek picit a műtét után (pár napig)?
A műtét előtt diétáztam, de csak a pco-val járó inzulinrezisztencia miatt, ezt tartottam műtét után is. Műtét(drilling)után 2 nappal már meg is betegedtem, a dokim azt javasolta, hogy a szexet 2-3 hétig hanyagoljuk, szednem semmilyen gyógyszert nem kellett szednem, mikor ez az idő lejárt, rögtön az első alkalommal teherbe is estem. Alig akartam elhinni 1 év sikertelen próbálkozás után. A kislányom már 11 hónapos makk egészséges.
Hozzáteszem petefészkenként 15-20 cisztám volt, úgyhogy akármilyen súlyos pco-d is legyen sok sikert kívánok, mert látod sok mindenkinek sikerült.
Gratulálok kedves Utolsó!Nagyon jó egészséget kívánok nektek!
Ilyen sok pozitív példa mellett már én is sokkal bizakodóbb vagyok!
Bár mi tegnap már együtt voltunk.Nagyon óvatos volt a párom és nem fájt sehol (tegnap volt egy hete a műtét).
Remélem,hogy ebből nem lesz gond?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!