Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hogyan folyt a laparoszk...

Kinek hogyan folyt a laparoszkópos petevezeték átjárhatósági vagy egyéb műtéte?

Figyelt kérdés

Lehet hogy hamarosan nekem is át kell esnem rajta, jó lenne hallani valakitől, hogy milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban.

Köszönöm.

2011. márc. 5. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nemrég estem át ezen a műtéten..

Beszúrom, egy korábbi kérdésemet, ha végig olvasod, akkor a válaszok között megtalálod a műtét után leírt történetemet a kórházról....stb..

Sok szerencsét, és mielőbbi babázást Mindenkinek..:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. márc. 5. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, már a másik kérdésnél beszéltünk!!

Nálatok van mi újság??? Megjött vagy ott a babóka?

2011. márc. 6. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem októberben volt, ma is újra elmennék ha szükség lenne rá. Nem annyira vészes, túl lehet élni. Két hónap pihi után (nekem kivették a petevezetőket) lombikoztunk, elsőre sikerült, csak sajnos 7 hetesen elment a baba, de legalább megnyugtat, hogy nem lehetetlen. Így négy év után baromi sokat számít, és ilyen közel még sose voltunk, úgyhogy alig várom a második lombikot:-)

Ne félj a lapartól!!!!

2011. márc. 6. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy neked ennyire súlyos volt a helyzet, de nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, biztosan sikerülni fog!!!!

Sok szerencsét kívánok!

Mi volt az oka hogy ki kellett venni a petevezetőket? Előtte vettek petesejtet, vagy hogyan csinálják a lombikot?

2011. márc. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!