Van aki nem várja Dec 6 körülre? Most készül a bébi? Beszélgetünk?
Figyelt kérdés
Mi ebben a hónapban szeretnénk összehozni egy kistesót. Még ugye csak mostanában lesz az ovu kivárjuk a napját mert fiút szeretnénk. Van aki hasonló cipőben jár? Beszélgetünk? :)2011. nov. 17. 10:51
41/47 anonim válasza:
Gratulálok minden pozitív tesztelőnek. Én vagyok aki 27-re nem várta, de megjött, tegnap kezdtük az újabb próbálkozást, hátha lesz egy kétcsíkos karácsonyi ajándékunk :-)
42/47 A kérdező kommentje:
szurki mindenkinek!!
2011. dec. 6. 18:56
43/47 anonim válasza:
Sajnos nekem is megjött végül. Biztos vagyok benne, hogy összejött a baba (émelygés, 4 nap késés pedig mindig napra pontos stb.), de sajnos elveszítettem. :-( Akinek összejött, annak boldog babavárást, a többieknek további sikeres próbálkozást. :-)
44/47 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem jött össze. Fel a fejjel, legközelebb összejön. Én is ezzel bíztatom magam.
45/47 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( De tényleg fel a fejjel!
Össze fog jönni!
2011. dec. 9. 11:13
46/47 anonim válasza:
"11.22 - 12:45 -ös vagyok...
én 28-ra nem várom. egyenlőre nem jött meg. volt némi barnázás csütörtökön (24-én), de azóta semmi. csak hasfájás." -ez vagyok én!
nekem is pozi a tesztem! Gratulálok mindenkinek akinek szintén pozitív! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!