Van aki nem várja Dec 6 körülre? Most készül a bébi? Beszélgetünk?
Sziasztok első vagyok.
Képzeljétek reggel csináltam tesztet és pozi lett. Nem várt előtt egy nappal és nem is halvány, szép erős.
Remélem lassan tőletek is jó híreket hallok.
Azta első!!! NAgyon Gratula!!!!!
Pont azért jöttem fel h megkérdezzem ki h áll és lám ilyen jó hírre kell jöjjek! :D Éljen! Párodnak h mondtad el?
Én még nem teszteltem elm. keddre nem várom hát majd meglássuk nehéz kibírni h ne tesztelje főleg h van is itthon 2db.
Többiek??
Köszi szépen.
Egyszerűen csak a kezébe nyomtam. Még nem merünk örülni mert már 2 elment. Majd ha doki is azt mondja akkor már merek.
Én is gratulálok az elsőnek a pozitív teszthez! :-)
Lehet, hogy holnap én is jó hírt írhatok. Elvileg ma kellett volna megjönnie, de még várat magára. Türelmetlenségemben tegnapelőtt csináltam egy tesztet, az negatív lett. Holnap reggel megismétlem, hátha az már jó hírt mutat majd! :-) A páromnak viszont egy szót sem fogok róla szólni, mert iszonyú pletykás, és nem szeretném ha bárkinek is idő előtt szólna, mert mi is elvesztettük az előző babát.
Első vagyok.
Kedves utolsó nekem is volt már úgy, hogy a nem várt napján még negatív volt de 3 nappal utána halványan de pozitív. Szurkolok.
Nekem i svan egy 2csíkosom :D Úgy látszik ez jó széria :) honap kellene nem megjönnie :) Halvány let de 1értelmű
Ja és az előző terhességemnél nemvárt után 3nappal lett csak + uh van remény :)
Megint első
Gratulálok. Remélem minden jól fog menni nálunk is nálatok is és akkor lesz két augusztusi baba. De szurkolok még mindenkinek. Kedves kérdező beszélgethetünk még tovább is ha gondolod, mert hosszú hónapok jönnek.
Első Okok köszi a gratot!
És ok tényleg hosszú idő még augig....
De majd végig pletyizzük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!