Van aki nem várja Dec 6 körülre? Most készül a bébi? Beszélgetünk?
Figyelt kérdés
Mi ebben a hónapban szeretnénk összehozni egy kistesót. Még ugye csak mostanában lesz az ovu kivárjuk a napját mert fiút szeretnénk. Van aki hasonló cipőben jár? Beszélgetünk? :)2011. nov. 17. 10:51
22/47 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Ne keseredj el. Én is úgy érzem, hogy megfog jönni mert már nagyon feszül a cicim.
(első voltam)
23/47 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nektek most nem jött össze. :-( A következő hónap biztos sikeresebb lesz, fel a fejjel! :-) Nekem még van egy hét arra hogy reménykedjek. Olyan nehéz kivárni...
24/47 A kérdező kommentje:
óóó én is sajnálom, de tényleg ne keseredj el lesz ez még így se!
Nekem is van még bőven hátra 6ig...én is alig bírok magammal.
2011. nov. 26. 11:34
25/47 anonim válasza:
11.22 - 12:45 -ös vagyok...
én 28-ra nem várom. egyenlőre nem jött meg. volt némi barnázás csütörtökön (24-én), de azóta semmi. csak hasfájás.
26/47 anonim válasza:
11.21. - 12:45 voltam, előbb rosszul írtam a dátumot.
27/47 anonim válasza:
Mi újság veled kedves kérdésfeltevő? Van bármilyen tüneted? Nekem tuti nem jött össze ez a hónap sem, mert akkor már fájnia kellene a derekamnak. Ezt tapasztalatból tudom. :-( Remélem neked nagyobb szerencséd van! :-)
28/47 anonim válasza:
Sziasztok! A derékfájás tünet lehet? - mert nekem nem szokott általában most viszont igen.
29/47 A kérdező kommentje:
Hát én ilyenkor nem bízom az ítélőképességemben mert félek h cs beképzelem. :) de hát van még 6 nap a nemvártig uh ,ég messze van a tesztelés...:( de egyenlőre nem érzek semmit.
Derékfájás...igen elsőnél nekem is volt a nemvárt körül...de lehet még neked is előjön én szurkolok nagyon!
TÖbbiek van már pozi/nega teszt valakinek?
2011. nov. 30. 10:06
30/47 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon fáj a derekam a nemvárt előtti héten ha sikerül a baba. Most semmi ... :-( Próbálok nem ezzel foglalkozni folyamatosan, de tudat alatt azért figyelem magam, és reménykedek, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!