Ki az aki holnapra vagy a heten nem varja?
Nálam az a helyzet hogy ha jól számolom akkor nem is szombaton hanem ma-holnap nem kellene megjönnie. tegnap elszomordtam hogy leesett a hőm, na mondom itt már nem lesz semmi, meg fog jönni, de nem jött a hőm mára kicsit feljebb is ment :) szerintetek??? merjek reménykedni? tünetem csak annyi van hogy görcsölök mint mensi előtt.
Kedves ExCaty!
Elég jó a görbéd, szerintem szombat-vasárnap környékén ne várd! A hőd is feljebb ment, úgyhogy biztató!
Az első vagyok.
Én szerdára nem vártam, de ma megjött :(, bár csalódott vagyok, de mégsem, mert egyéb okok miatt nem tudtunk olyan aktívak lenni és hát 2 alkalom nem volt rá elég :(.
Egyébként már 2 gyerekünk van, az egyik védekezés mellett a másik elsőre sikerült :), ez egy 3. verzió lesz úgy tűnik :).
A többieknek szorítok :):):)
Sziasztok!
A 3-8-20. vagyok.
Én ma teszteltem reggel együtt a férjemmel és POZITÍV lett!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nagyon örülök, de ugyanakkor kicsit izgulok is, hogy minden renben legyen, mert már volt egy missed ab-m.
De ez a terhesség jól indul, nem úgy mint az előző. Szóval kisbabát várok! :)))))
Veletek mi a helyzet írjatok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!