Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki holnapra vagy a...

Ki az aki holnapra vagy a heten nem varja?

Figyelt kérdés
en holnapra nem varom,de nem tudom hogy ha tesztelni fogok,mert felek hogy negativ lessz!! amugy a mellem az faj!
2011. nov. 14. 11:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

sok sikert

írjatok mik a hírek

2011. nov. 17. 15:41
 22/28 ExCaty ***** válasza:

Nálam az a helyzet hogy ha jól számolom akkor nem is szombaton hanem ma-holnap nem kellene megjönnie. tegnap elszomordtam hogy leesett a hőm, na mondom itt már nem lesz semmi, meg fog jönni, de nem jött a hőm mára kicsit feljebb is ment :) szerintetek??? merjek reménykedni? tünetem csak annyi van hogy görcsölök mint mensi előtt.

[link]

2011. nov. 17. 17:52
 23/28 anonim ***** válasza:

Kedves ExCaty!

Elég jó a görbéd, szerintem szombat-vasárnap környékén ne várd! A hőd is feljebb ment, úgyhogy biztató!

2011. nov. 18. 08:18
 24/28 ExCaty ***** válasza:
ma viszont megint lejebb :((( 36,75 most már biztos hogy meg fog jönni..
2011. nov. 18. 11:33
 25/28 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Én szerdára nem vártam, de ma megjött :(, bár csalódott vagyok, de mégsem, mert egyéb okok miatt nem tudtunk olyan aktívak lenni és hát 2 alkalom nem volt rá elég :(.

Egyébként már 2 gyerekünk van, az egyik védekezés mellett a másik elsőre sikerült :), ez egy 3. verzió lesz úgy tűnik :).

A többieknek szorítok :):):)

2011. nov. 18. 14:11
 26/28 anonim ***** válasza:
15-ére nem vártam. Még most sem jött meg. Melleim nagyon fájnak és mindjárt megjön érzésem van. Tegnap nagyon görcsöltem, azt hittem meg is jön, de nem. Ma is érzem a görcsöket, de nem olyan nagyon. Viszont a tesztek eddig negatívak. Lehet korán teszteltem? Ja és csak délutánonként csináltam meg, nem reggeli elsőből.
2011. nov. 18. 14:43
 27/28 anonim ***** válasza:
Hogy álltok?
2011. nov. 20. 11:30
 28/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A 3-8-20. vagyok.

Én ma teszteltem reggel együtt a férjemmel és POZITÍV lett!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nagyon örülök, de ugyanakkor kicsit izgulok is, hogy minden renben legyen, mert már volt egy missed ab-m.

De ez a terhesség jól indul, nem úgy mint az előző. Szóval kisbabát várok! :)))))

Veletek mi a helyzet írjatok?!

2011. nov. 21. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!