Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki holnapra vagy a...

Ki az aki holnapra vagy a heten nem varja?

Figyelt kérdés
en holnapra nem varom,de nem tudom hogy ha tesztelni fogok,mert felek hogy negativ lessz!! amugy a mellem az faj!
2011. nov. 14. 11:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

1 vagyok... én még szerintem megvárom a hétvégét, ha nem jön meg szerdán. Kinek hányadik babája lesz?!

Szorítok mindenkinek :):)

2011. nov. 14. 17:27
 12/28 ExCaty ***** válasza:
nekünk első lenne! :) nem vagyok még gyakorlott a terhességi tünetekben, azért lógok most itt. :)
2011. nov. 14. 19:03
 13/28 anonim ***** válasza:

sziasztok!

én ma teszteltem, (hajnal 1 kor, annyira izgultam, hogy nem tudtam aludni) 3 napja késett

éééééééééééééés

pozitív lett!!!!!!!!!!!!

mindenkinek kívánok egy nagyon erős + .

majd írjatok mi volt hétvégi tesztelők

volt nektek beágyazódási tünetetek?

nekem volt, szurkált a hasam, de semmi más , nem érzékenyebb a mellem, nem erősödött a szaglásom és még rosszul sem voltam

sok sikert mindenkinek!

2011. nov. 15. 08:40
 14/28 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ha bárkinek van kérdése szóljon, nekem a 2. babám fog érkezni ,hátha tudok valamiben segíteni
2011. nov. 15. 08:41
 15/28 ExCaty ***** válasza:
juhejjj, nagyon gratulálok neked! :)) biztos most nagy az öröm. remélem én is átélhetem ezt szombaton!!
2011. nov. 15. 09:10
 16/28 A kérdező kommentje:
szivbol gratulalok en is!! nekem ma volona esdekes a nem vart,es en is szeretnek varni,legalabb pentekig!! remelem nekem is pozitiv lessz!! drukkolok mindenkinek!! amugy nekem is elso baba lenne!! ma volt az elso baratcserjes honapom,es remelem hogy babat is hoz nekem!!
2011. nov. 15. 10:13
 17/28 A kérdező kommentje:
nem tudsz kepet feltenni?
2011. nov. 15. 10:25
 18/28 anonim ***** válasza:

1 és 11-es vagyok.

Nagyon gratulálok a pozitívas újdonsült kismaminak :)és mindenkinek szorítok. Nekem holnap lesz esedékes a nem várt és 3. baba. (Még fura ezt leírni is :))

Nekem semmi jele nem volt eddig semminek és az előző 2 terhességeimnél sem, nagyon várom a holnapot ill. még utána várok még pár napot...

2011. nov. 15. 13:16
 19/28 anonim ***** válasza:
milyen képet?
2011. nov. 15. 13:29
 20/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

3. és 8. vagyok.

Nagyon nagyon gratula a pozitív teszthez!!! :)

Én mivel szombatra nem várom csak vasárnap vagy hétfőn reggel tesztelek. Még pár nap, áááááááááááá. :)

Kellemes babásodást mindenkinek.

Nekünk is első lesz (lenne) majd kiderül. :)))))

2011. nov. 16. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!