Ennyitől lehetek terhes? Bőveben lent.
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal, egy nap egymás után kétszer. Mindkettőnél védekeztünk, használtunk gumit. De mikor fürödtünk a kádban betette egy pár másodpercre gumi nélkül. És most késik a menszeszem. ( De közben volt lelki problémám és sokat stresszeltem. Úgy tudom ettől is késhet)Szerintetek lehetséges hogy terhes vagyok?2011. nov. 12. 12:35
11/11 anonim válasza:
Ha már 4 napja késik, akkor egy esti pisiből is ki lehet mutatni, de ha reggeli első pisiből csinálod és negatív, 4 napos késés mellett, akkor szinte 100 %, hogy nem vagy babás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!