Lehetek ennyitől terhes?
Petting. Én kielégítettem barátomat, és valamiért odanyúltam a csikló + a szeméremajkaim felé. Persze előtte megtöröltem a kezem, tehát száraz volt. Mégis...maradhatott ott a kezemen vmi sperma, és képes lehetett a hüvelyembe be/fölmászni valamilyen úton-módon?
16/L (nem lehurrogást kérek...nekem a szex még meg se fordult a fejemben, nem úgy mint a többi velem egykorúnak)
Szia!
Nem hinném, hogy ennyitől teherbe estél.
Mikor kell megjönnie?
Ez még kicsi késés. Lehet a stressztől, hogy nagyon várod.
Ha hétvégén semmi, vegyél egy tesztet.
Reggeli első vizeletből csináld meg.
Anyukáddal tudsz beszélni erről?
anyám agyonütne :S
amúgy meg utolsónak üzenem, hogy vegyen vmi fogalomtárat..a szex az szex (pénisz behatol a hüvelybe) a petting meg előjáték más szóval, minden olyan tevékenység pettingnek minősül, amivel izgatod a másik nemiszervét, de behatolás (szex) nem történik
Hülyeség-hülyeség-hülyeség. Nyugi! :)
Nem tudott felmászni. Ennyitől nem lehetsz terhes.
lehet hogy a hirtelen jött meleg, a mandulagyulladásom és a sok évvégi stressz miatt van?
akkoris akkor lennék a legnyugodtabb, ha folydogálna belőlem már a vér ott alul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!