Miért van ez? Segítség.
Figyelt kérdés
Holnap kellene megjönnie a menstruációmnak.Nekem általában előtte 1 nappal görcsöl a hasam alul. Ma viszont jobboldalon úgy szúr a pocakom mint ovulációkor, ráadásul rózsaszín folyásom van ami még soha nem volt. Ez baba miatt lehet vagy sajnos éppen ellenkezőleg?2011. nov. 11. 19:42
1/6 anonim válasza:
Holnap tesztelj egyet.
Lehet ez most a baba miatt is, de biztosat nem tudok mondani. Nekem is szúrt a petefészkem (bár folyásom nem volt), amikor terhes lettem. Gyanús is volt, mert előtte soha ilyet nem éreztem. De ez még nem jelenti, hogy nálad is így van.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Bár még soha nem volt tényleg ilyen rózsaszínes folyásom, félek a menstruáció miatt lesz :(
2011. nov. 11. 19:51
3/6 anonim válasza:
nem olyan biztos, ha meg ezen aggódsz, akkor az idegeskedéstől meg jöhet, szóval nyugi, lazíts!!! Én nagyon szurkolok neked, egy cipőben járunk, tudom milyen nehéz:) Jó legyél! Szia, puszi, holnap írd hogy mi lett az eredmény! :)
5/6 anonim válasza:
nem az első voltam, bocsi férre néztem :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm Nektek Lányok. Sajnos megjött ma reggel. :( Pedig tényleg már 100 %-ig biztosak voltunk benne. Azért Nektek megy a Drukk! :)
2011. nov. 12. 10:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!