Peteéréskor együtt voltam a párommal. Mennyi az esélye hogy teherbe esek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 08:31
21/70 A kérdező kommentje:
Köszi jól.Tegnap volt olyan érzésem mintha meg akarna jönni,de semmi.Mára elmúlt.És a derekam is fáj.Szerintem lehet hogy korábban megjön :(
2011. nov. 16. 10:46
22/70 A kérdező kommentje:
Te vagy az akivel majdnem 1 napra várjuk ugye?Te hogy vagy?
2011. nov. 16. 10:53
23/70 anonim válasza:
Szia! Igen én vagyok! Nekem semmi tünetem sincs. Még a melleim sem fájnak, pedig amikor a fiammal voltam terhess akkor kegyetlenül fájtak. Na de még van egy hetem. Az, hogy úgy érzed, mindjárt megjön az teljesen normális, ne aggódj. Én még tampont is vettem, mert annyira fájt a derekam, 2 nappal a nemvárt előtt, aztán meg több mint egy évig, csak törölgettem róla a port. Szóval ne add fel a reményt. Izgulok érted is!
24/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves vagy :) Nagyon bizakodom benne hogy nem jön meg de nem akarom beleélni magam.Szorítok neked hogy hamar összejöjjön a kis tesó :))
2011. nov. 18. 17:08
25/70 anonim válasza:
Már csak pár nap és kiderül! :) Tesztet mikor csinálsz, vagy megvárod a késést? Én tuti nem fogom kibirni és szerdán reggel csinálok.
26/70 A kérdező kommentje:
Jaj én nem merek csinálni.Inkább megvárom a késést már ha késik egyáltalán.Majd írd meg az eredményt drukkolok! :))
2011. nov. 20. 12:24
27/70 anonim válasza:
Teljesen igazad van és megértelek, de én elfogadom azt is, ha negatív lesz csak tudjam, egyszerűen túl kíváncsi vagyok. :) Volt már egyszer halvány pozitív tesztem is, aztán sajnos megjött pár nap késéssel, na azt nem szeretném. Szóval legyen egyértelmű negatív vagy pozitív. Szerdán megírom majd, persze, csak ha nem jön meg addigra. Drukkolok és írj, ha nálad van valami fejlemény.
29/70 A kérdező kommentje:
Szia.Hát még eddig semmi.Nem jelentkezett (még) Remélem nem is fog! :)
2011. nov. 22. 14:48
30/70 anonim válasza:
Nem is fog! :) Akkor most már késik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!