Mitől van, ha peteéréskor, előtt és után együtt vagyunk, mégsem jön a baba?
Mi egy éve próbálkozunk, nekem is pontos ciklusok, tankönyvi görbe, elvileg jókor vagyunk együtt, de mégsem sikerül!
Ti mióta próbálkoztok?
Nekem is pontosan 1 éve rendszeres óraműpontos a mensim és szépek a görbéim. Annyi a "baj", hogy túl gyakran szeretkezünk... Most először késett 1 napott új tünetekkel, új érzésekkel, más mensivel, más tünetekkel közben...
És még nincs baba.
Most tervezem még a tavasszal, hogy elmegyek dokihoz. Akkor amikor voltam nála, kivizsgált és minden rendben volt. De lehet több vizsgálat kéne, vagy nem tudom...
mi az, hogy túl gyakran? mi számít túlzásnak?
és ez miért baj?
második vagyok - túl gyakran (egész ciklusban naponta, vagy egy nap akár többször) azért nem szerencsés babaproject esetén együtt lenni, mert idő kell a jó spermiumok termelődéséhez.
Több helyről hallottam, hogy a 10. ciklusnaptól a 20.ig 2 naponta kell együtt lenni a sikerhez! Bár mi már végigcsináltunk így egy ciklust, de mégsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!