Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Titeket milyen szagok idegesít...

Titeket milyen szagok idegesítenek?

Figyelt kérdés

11 hetes vagyok és nagyon extrém, lecséreltem a parfümömet, mert az előzőtől hányingerem van, a férjem dezodorát is lecseréltettem, mert irritál, pedig eddig szerettem:) teljesen megváltozott a "szagízlésem", nagyon furcsa dolog ez, hogy ennyire intenzív..:)

Nálatok hogy van ez?

2011. nov. 7. 05:27
 1/5 anonim ***** válasza:
mikor terhes voltam nálam is pont ez volt
2011. nov. 7. 05:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én annak idején az aluljárókat nagyon-nagyon nehezen viseltem, meg a hajléktalanokat. De szerencsére parfümöt nem kellett cserélnem. :)
2011. nov. 7. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még a férjem tusfürdőjét is eldugtam, hogy ne tudja használni, aztán elmentünk venni neki olyat amit az én orrom is elbír, parfümöket egyikünk sem tud használni jelenleg, mert nem bírom,és mindenhol kecskeszagot érzek, már megőrülök:))nem vidéken élünk tehát a szag nem reális.áááá legyen már vége:))) 22.heteske
2011. nov. 7. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
A cigi és a friss hús szaga.
2011. nov. 7. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a melegített hús illatától voltam rosszul
2011. nov. 7. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!