Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van 2 halvány + tesztem. Az...

Van 2 halvány + tesztem. Az egyiket nem értem, létezik hogy kicsit máshova esik a 2. vonal?

Figyelt kérdés
Mindkét teszt egyforma.Az egyik tesztnél viszont a 2. vonal nem a szellemcsíkon a T betűvel szemben van hanem alatta,de határozottan ott van,jól láthatóegyenes,igaz halvány.Ez jót jelent? Vagy hibás a teszt?
2009. máj. 6. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én csináltam itthon tesztet annak idején (most 9 hónapos a kisfiam) és egy nagyon erős és egy alig látható halvány csík jelent meg. Elmentem dokihoz, megvizsgált kézzel, azt mondta tapintásra nem terhes. UH is van a rendelőjében, azt mondta nézzük meg ott is. Hát látott vmi sötétebb foltot de nem mondta volna biztosra hogy baba. Erre adott egy poharat hogy menjek ki a WC-be és pisiljek bele, csinálunk egy tesztet. Mondanom sem kell remegett kezem lábam hogy akkor most igen vagy nem lesz belőle. Képzeld el, hogy ugyanúgy mint otthon lett egy erős csík meg egy alig látható, az orvos is csak mosolygott ingatta ide-oda a fejét, gondolkodott egy kicsit majd ráírta a papíromra hogy pozitív!!!

Egy hétre rá kellett mennem a kórházban UH-ra ott még azt írták a papíromra hogy egy szabályos petezsák látható, majd ismét egy hétre rá kellett újra UH-ra mennem és akkor már dobogott a kis szíve! Most itt alszik a másik szobában a kis drágaságom. Egy szónak is száz a vége, szerintem örülj, mert ha abban a cipőben jársz, ahogy én voltam, akkor már kismama vagy!!!

2009. máj. 6. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is örülhetsz:-)

Nekem az 1. tesztemen 10 perc után jelent meg a halvány 2. csík, de azt mondták, az nem mérvadó, mert későn lett látható. 4 nap múlva csináltam egy másik tesztet, amin 3 mp után erősen látszott mindkét csík. 2 napra rá elmentem dokihoz, aki megerősítette kismami vagyok. A "pici" akkora volt, mint egy mákszem:-) De már látható volt, hogy jó helyen van beágyazódva. Akkor voltam 4 hetes. 8 hetesen már a szívhangját is láttam.

19 hetes pocis

2009. máj. 6. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!