Létezik hogy pár órával ezelőtt pozi volt a Clearblue tesztem (na nem egyforma csíkok, de tisztán kivehető két vonal), és most meg negatív?
Figyelt kérdés
Pillanatokon belül itthon van a férjem, az orra alá akartam dugni, de nincs mit... Még felbuzdulva csináltam reggel másik két tesztet is, mert annyira hihetetlen. Az egyik vaterás one step (ez halvány, de nagyon halvány pozi, a másik Corax (vizeletsugaras) azon időn túl,de erős pozi. Mind kettőn látszik, de most már teljesen elbizonytalanodtam. A Corax időn túli, a one step nagyon halvány, a clear blue meg átváltott negatívba....) Most akkor mi van?????????2011. ápr. 13. 13:38
2/10 anonim válasza:
Szerintem is 2 nap nyugi. Nemvárt előtt teszteltél,ugye?
3/10 anonim válasza:
egyetértek az előzővel.
halvány pozitívtól sírtünk örömünkben...
aztán megjött a menszeszem.
és amikor erős két csíkok lettek pár hónap múlva, akkor már nem mertünk örülni.
utólag ugye könnyű okosnak lenni :)
4/10 A kérdező kommentje:
Nem várt előtt igen... :) Tudom: várni, várni, várni.... Csak olyan nehéz... Nagyon nehéz...
2011. ápr. 13. 13:56
5/10 anonim válasza:
drukkolok, két nap múlva írjál! :)
6/10 sumergo válasza:
A dokim azt mondta, ha pozitív, akkor az terhesség.... és nem mutat pozitívat, ha nem történt beágyazódás. Esetleg előfordulhat még ilyenkor, hogy megjön, de az már igazából vetélésnek számít. Más kérdés, hogy aki nem tesztelget, ilyen esetben nem is tudja, hogy terhes volt, csak azt, hogy megjött neki. Drukkolok, hogy megmaradjon.
7/10 anonim válasza:
teres vagy te , ne aggódj :) csak hamar csináltad!!
szorítok én is nektek.
2 kisfiú anyuja!
de gyere és írdd meg majd az eredményt....
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást, mindenképp jelzek!!!! :) és remélem jó híreket hozok, de a férjemnek még nem szólok, míg nem 100 %...
2011. ápr. 13. 14:53
10/10 anonim válasza:
Ne szólj szerintem sem még neki. Nem szabad nemvárt előtt tesztelni, nemcsak azért mert halvány a teszt... ilyenkor még bármi történhet. Drukkolok hogy 2 nap múlva erősebb teszted legyen :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!