Létezik, hogy hosszu idő elteltével a teszten halvny második vonal megjelenik? vagy reménykedhetek, hogy végre babás lettem?
szia!Nekem is így volt..először egy csík jelent meg,majd kb. 5perc múlva egy nagyon halovány második csík is kirajzolódott mellé..Most 5 hónapos terhes vagyok!:)
Remélem neked is szerencséd lesz!
Sajnos időn túl már nem érvényes. Nekem is mindig 15-30-60 perc után, attól függ, milyen teszt volt, előbújt egy halvány 2. vonal, de az csak a pozitív csík helye. sosem voltam terhes ekkor. 2-szer azonban igen, akkor vagy 30 mp-en belül, vagy 1 percen belül kirajzolódott egy jól látható, színes tesztcsík.
39 hetes kismama
Mindegy milyen a teszt,mindegyiknél ha max. 10-15 perc elteltével megjelenik,(még ha halványan is) a tesztcsík,akkor az egyértelműen pozitív. Ha ez időn túl jelenik meg,akkor az nem érvényes.
Nálunk a 10. percben jelent meg a tesztcsík,ami annyira halvány volt,hogy a párom bizton kijelentette,hogy negatív,de én láttam. :)
Ha nem jön meg,akkor pár nap múlva ismételd meg a tesztet!
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!