Missed Ab. után mennyi időt kell várni, hogy ujra próbálkozhassunk a babával?
1 hete volt a műtétem, 11 hetesen elhalt a babám.
Normális,hogy eleinte csak barnás folyásom volt, viszon ma már enyhén vérzek?Már fájdalmaim nem nagyon vannak, de néha még beleszúr a pocimba.
Nagyon szerettem volna ezt a kicsit, és minél előbb szeretnék ujra teherbe esni.
Mennyi időt kell, javasolt várni a terhességig?
Szia! Együtt érzek veled. Sajnos velem is megtörtént tavaly októberben. Missed ab lett a vége. Nekem akkor az orvos 3 hónapot mondott, hogy várjunk. Ez fél éve volt és ez a harmadik próbálkozásunk azóta. Eddig semmi de én sem adom fel. Neked is sok erőt és kitartást kívánok. Biztosan összefog jönni nektek is és remélem nekünk is. Nehéz kivárni a 3 hónapot, de meg kell erősödnie a méhnek. Megéri úgy gondolom. Sok sikert!
Egy babára vágyó feleség :)
Szia!
nekem február végén történt a 7.héten volt missed ab.
nekem a doki egy mensit mondott hogy várjunk, mi azóta próbálkozunk és tegnapra nem vártam, nem is jött de nem élem bele magam mert egyáltalán nem biztos hogy pontosan jön meg.legalább a jövő hét végéig várni szeretnék a teszttel, ha addig nem jön meg.sok erőt kívánok neked és kitartást, biztos lesz majd egy gyönyörű babád!
Sziasztok! Bár a kérdés, és a válaszok igaz, hogy 8 évvel korábbiak, de azért megpróbálom...hátha. :)
Én most járok hasonló cipőben, egy hete volt egy missed ab-om, a baba 7 hetes volt(én 40 vagyok).
Érdekelne, hogy kinek hogyan alakult utána, mennyi idő múlva jött össze a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!