Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem feszül a hasam, semmi...

Nem feszül a hasam, semmi tünetem. Vasárnapra nem várom. Nincs baba?

Figyelt kérdés
Már napok óta feszült a hasam (tegnap is), de ma még nem éreztem. Meg semmilyen más terhességi tünetet sem. Múlt héten biztos voltam benne, hogy sikerült. Most elkeseredtem. Nem kellene már valamilyen tünetnek lennie? Habár úgy emlékszem az előző terhességemnél (missed ab lett:(((( csak a kimaradt mensi után éreztem valamit.
2009. máj. 6. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom :( De azt írtad, csak vasárnap nem kéne megjönnie, úgyhogy most még biztos korai volt. Én nem teszteltem, majd vasárnap...nem igazán vagyok most bizakodó. De neked nyugi, és fel a fejjel! Vasárnap írj, hogy mi lett az eredmény (azt olvastam, sokaknak csak több nappal a mensi után mutatja ki a teszt a babát, úgyhogy akkor se keseredj el, ha esetleg a vasárnapi egycsíkos lesz! Majd jövő héte :) Szorítok!!! :)

2009. máj. 8. 08:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem vasárnap még nem tesztelek, majd csak jövő héten. Mindkettőnknek pozitívat:)
2009. máj. 8. 08:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem péntek óta, de nem is jött meg. Egy csepp barnázás volt tegnap, meg ma reggel. Nem tudom, hogy teszteljek-e holnap. A hasam alja feszülget, más tünetem nincs.
2009. máj. 11. 08:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap teszteltem (az volt a 28.nap, 28-30 napos a ciklusom). Negatív lett :( Még nem jött meg, de sajnos semmi különöset nem érzek, ami babára utalhatna:( Azért picit még reménykedem, holnap vagy szerda reggel tesztelek megint, ha addig nem jön meg.

Szorítok neked is (mindenképp tesztelj majd!)! Azt olvastam, hogy a barnázás jó jel, beágyazódás is lehet (ill. lehet, hogy csak annyi lesz a mensid, és akkor már rég ott csücsül a pocakodban a babád:)A hasfeszülés is jó (nekem sajna az sincs:(

Csak lenne már szerda... :)

Üdv,

Judit

2009. máj. 11. 09:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát, akkor sok sikert neked szerdára. Majd írj, hogy mi lett. Én vagy holnap vagy holnapután írok. Szívből kívánom mindkettőnknek a + -at:)
2009. máj. 11. 09:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött:(((
2009. máj. 13. 08:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :(

Egyébként hallottam már olyat, hogy valakinek hónapokig megvolt még, pedig babát várt...

Nekem még nem jött meg, viszont a mellfájdalmam szinte teljesen elmúlt (és se hányinger, se fáradtság stb). Ma reggel is teszteltem, de negatív lett :( Gondolom ma nekem is megjön :( Elhatároztam, hogy veszek ovu tesztet, de nemcsak pár napig csinálom mint eddig, hanem egész ciklus alatt. Hátha...

2009. máj. 13. 09:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Én hőmérsékleti görbét kezdtem el vezetni. Sok sikert az új hónapra!
2009. máj. 13. 09:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Neked is! :)

2009. máj. 13. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!