Nem feszül a hasam, semmi tünetem. Vasárnapra nem várom. Nincs baba?
Szia!
Sajnálom :( De azt írtad, csak vasárnap nem kéne megjönnie, úgyhogy most még biztos korai volt. Én nem teszteltem, majd vasárnap...nem igazán vagyok most bizakodó. De neked nyugi, és fel a fejjel! Vasárnap írj, hogy mi lett az eredmény (azt olvastam, sokaknak csak több nappal a mensi után mutatja ki a teszt a babát, úgyhogy akkor se keseredj el, ha esetleg a vasárnapi egycsíkos lesz! Majd jövő héte :) Szorítok!!! :)
Szia!
Én tegnap teszteltem (az volt a 28.nap, 28-30 napos a ciklusom). Negatív lett :( Még nem jött meg, de sajnos semmi különöset nem érzek, ami babára utalhatna:( Azért picit még reménykedem, holnap vagy szerda reggel tesztelek megint, ha addig nem jön meg.
Szorítok neked is (mindenképp tesztelj majd!)! Azt olvastam, hogy a barnázás jó jel, beágyazódás is lehet (ill. lehet, hogy csak annyi lesz a mensid, és akkor már rég ott csücsül a pocakodban a babád:)A hasfeszülés is jó (nekem sajna az sincs:(
Csak lenne már szerda... :)
Üdv,
Judit
Nagyon sajnálom :(
Egyébként hallottam már olyat, hogy valakinek hónapokig megvolt még, pedig babát várt...
Nekem még nem jött meg, viszont a mellfájdalmam szinte teljesen elmúlt (és se hányinger, se fáradtság stb). Ma reggel is teszteltem, de negatív lett :( Gondolom ma nekem is megjön :( Elhatároztam, hogy veszek ovu tesztet, de nemcsak pár napig csinálom mint eddig, hanem egész ciklus alatt. Hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!