Vasárnapra nem vártam, de még semmi. Sokat kell pisilni járnom, de egyébként semmi tünetem nincsen. Lehet ebben baba?
Figyelt kérdés
Annyira félek az újabb csalódástól, ezért nem teszteltem még. Szerintetek mikor kellene? Mindenképpen reggeliből? Vagy most már lehetne napközben is?2009. szept. 8. 09:03
1/8 anonim válasza:
Nem kell beleélned magad...de csinálj tesztet!:))A reggeliből,mert az nagyobb mennyiségben tartalmazza a Hcg-t,bár valószínű,hogy a kimaradt után bármely napszakban kimutatná a babásodást...Én szurkolok Neked nagyon!Írj majd!Egyébként a gyakori pisilés jó jel!!!:)))
2/8 anonim válasza:
Tesztelhetsz most is már biztos kimutatja.De ha félsz akkor várj holnap reggelig.Tünetek nélkül is lehetsz babás.Hogy alakul a hőd?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vezetek hőnaptárt, elég rendszertelen életet élek, úgyhogy nem igazán menne.
2009. szept. 8. 09:19
4/8 A kérdező kommentje:
Éppen most teszteltem, és halványan pozitív lett.
Ezt most tényleg igaz lehet?!??
2009. szept. 8. 10:51
5/8 anonim válasza:
Gratulálok!!:)Holnap már tuti jobban kimutatja!!Boldog babavárást!
6/8 anonim válasza:
Bizony, kisbabát vársz. Gratulálok Nektek, vigyáz nagyon magatokra!!
7/8 anonim válasza:
Első vagyok.Tiszta szívből gratulálok!:)...és lassan beleélheted magad!:))))Boldog babavárást!Ugye-ugye megérte az a teszt?:))))))
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm minndenkinek!
Most már azt hiszem felfogtam a dolgot, és repesek a boldogságtól!!
:-D))
2009. szept. 9. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!