Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem feszül a hasam, semmi...

Nem feszül a hasam, semmi tünetem. Vasárnapra nem várom. Nincs baba?

Figyelt kérdés
Már napok óta feszült a hasam (tegnap is), de ma még nem éreztem. Meg semmilyen más terhességi tünetet sem. Múlt héten biztos voltam benne, hogy sikerült. Most elkeseredtem. Nem kellene már valamilyen tünetnek lennie? Habár úgy emlékszem az előző terhességemnél (missed ab lett:(((( csak a kimaradt mensi után éreztem valamit.
2009. máj. 6. 10:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nyogodj meg semmilyen tünetnek nem kell lennie. Nekem már mindenfajta tünetem volt, még a vélt beágyazódáskor barna pecsételés is és nem voltam terhes. Volt hogy semmilyen tünetem sem volt, még mellfájás sem, és akkor sem voltam terhes. Csak a kimaradt mensi számít semmilyen más tünet nem!
2009. máj. 6. 10:11
 2/19 anonim ***** válasza:

6 hónapig próbálkoztunk, mire összejött a baba. Minden hónapban éreztem az összes tünetet, s mégis megjött mindig. Az utolsó hónapban semmi tünetem nem volt, s akkor lett a teszt pozitív.

Sok sikert!

24 hetes kismama

2009. máj. 6. 10:13
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pénteken tesztelek, hátha.....
2009. máj. 6. 10:21
 4/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha csak rólam írtál volna :)

Én is vasárnapra nem várom és az eddig meglévő tüneteim (amik reményt adtak) ma elmúltak...(lehet, hogy ez a jel?:)

Szorítok Neked nagyon!!! (és persze magamnak is:)

2009. máj. 6. 13:46
 5/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló majd írj, hogy mi lett, én is írok:)
2009. máj. 6. 14:05
 6/19 anonim ***** válasza:
Szia! Megírom majd és várom a Te eredményedet is!!! (csak ne telne ilyen lassan az idő... :)! Ti mióta próbálkoztok? Nekünk ez a 7. hónapunk. Néha bizakodom (pl. múlt héten, mert annyi mindenféle "eddig nem tapasztalt tünetem" volt-amit persze sajna lehet, hogy csak beképzeltem magamnak), néha teljes letargiába esem (most semmim sem fáj, ezt rossz jelnek tekintem :), hogy nekünk már sohasem fog sikerülni :( Lenne már péntek (ill. vasárnap, de addig nem fogok tudni várni a teszttel:D.
2009. máj. 6. 14:30
 7/19 A kérdező kommentje:
Én ugyanígy vagyok. Úgy érzem, hogy én már sosem leszek pocakos kismama... Amúgy mi tavaly februártól próbálkozunk, márciusban volt egy kémiai terhességem, utána egész évben totál rendszertelen mensi, majd év végén dec. 30-án (nem jött meg már egy ideje) csináltam egy tesztet, pozitív lett, másnap vizeletteszt a kórházba szintén. Jan. 20-án 7 hetesen missed ab. Nem volt szabályos a petezsák. És most ebben a hónapban próbálkozunk megint, pedig még csak két mensim volt azóta...
2009. máj. 7. 08:41
 8/19 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon sajnálom ami történt Veled (veletek)!!!

De most bizakodhatunk mind ketten:)hátha a pozitív gondolkodás is sehít valamit :)

(én pénteken és szombaton lh tesztet fogok csinálni és ha nem jön meg(remélem), akkor vasárnap jöhet a hcg teszt. Jajj, de jó lenne 2 csíkot látni!:) Én még mindig nem érzek semmi különöset sajna (picit feszül a mellem, bár az ilyenkor mindig szokott, de a hasam nem fáj, pedig annak is kéne már ilyenkor). Mindegy, szorítok magunkért (és mindenkiért aki hasonló cipőben jár)!

2009. máj. 7. 11:33
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát, én holnap reggel írok, hogy sikerült a reggeli HCG tesztem. Én is határtalan örömöt éreznék, ha kétcsíkos lenne. Sok sikert mindenkinek!
2009. máj. 7. 13:12
 10/19 A kérdező kommentje:
Ma reggel negatívat teszteltem:((( Remélem csak azért, mert ez még csak a 12. napom...Teljesen elkeseredtem. Kár volt tesztelni.
2009. máj. 8. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!