Lehetnek ezek a beágyazódás jelei? (több lent)
Figyelt kérdés
ma egésznap kisebb alhasi szúrkálásaim vannak és most estére picit vérzek ami meglátszik a wc papíron és az alsóneműn2011. okt. 31. 18:34
51/76 anonim válasza:
:-)))) Itt ugyis 1 oraval hatrebb vagyunk. Nem Magyarorszagon elek, szoval reggel azonnal jovokkkk!!:-)
52/76 A kérdező kommentje:
x-epiles tesztet vettem,ami azt írja hogy fogamzás után 7-10 nappal mutat hCG szintet
2011. nov. 3. 14:33
53/76 anonim válasza:
De Te mar itt tartasz. A 7-10 nap ez a beagyazodas ideje. A petesejt megtermekenyules utan kb. a 7. nap eri el a mehet es furja be magat a meh falaba, ekkor kezd termelodni a hcg hormon ami a terhessegi hormon, ezt mutatja a 2.csik a teszten. Ettol a hormontol vannak tunetek is. A beagyazodasos verzes ami volt Nalad is 2-3 napig ezert volt. Szoval Te mar tul vagy ezen a 7-10 napon. VAGY nem beagyazodasos verzesed volt hanem peteeres ami kisebb verzessel jart de ez meg ugye kizart mert irtad, hogy pe-d 21-22-en volt, kb. Adj ehhez 10 napot...nagy ugye!!!:):) Hajra!!!
54/76 A kérdező kommentje:
tényleg!!! :) én azt hittem hogy a beágyazódástól kell számolni :)
2011. nov. 3. 16:24
55/76 anonim válasza:
Nem. Nem az a fogantatas!:-) A fogantatas az, amikor a petesejt talalkozik a spermiummal. Ez meg mar a beagyazodas.
Ezt a fajta tesztet nem ismerem, nemtom jo e?!
56/76 anonim válasza:
Milyen erzekenysegu a teszted 10 vagy 25?
57/76 A kérdező kommentje:
az van ide írva hogy 25mlU/ml gondolom erre gondoltál?
2011. nov. 3. 17:15
58/76 anonim válasza:
Akkor ez 25os. Ez nem a legjobb Neked. Olyan kellene ami 10es mert ez a legerzekenyebb. A 25os teszt elmaradt mensi utan mutat terhesseget, ez nem erzekeny teszt. 5en mar ez is mutatja szerintem de korabban nem. Bar fene tudja hany napos babas vagy. Lehet mar ez is mutat valamit. En csak a 21-22-i pe-d bol indulok ki. Ha pe 21-22-en volt, ovud csak 23-24en lehetett mert ez pe utan van 24-36 oraval. Ez alapjan a 25os teszt nem mutat semmit meg, csak par nap mulva.
59/76 A kérdező kommentje:
azért megcsinálom hátha lesz egy halvány csík,de ha nem akkor pár nap múlva megismétlem :)
2011. nov. 3. 19:16
60/76 A kérdező kommentje:
az a baj is hogy 27 és 30 között szoktak lenni a ciklusaim :/
2011. nov. 3. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!