Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek ezek a beágyazódás...

Lehetnek ezek a beágyazódás jelei? (több lent)

Figyelt kérdés
ma egésznap kisebb alhasi szúrkálásaim vannak és most estére picit vérzek ami meglátszik a wc papíron és az alsóneműn
2011. okt. 31. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:
azt elfeljtettem tegnap írní hogy ma és tegnap reggel leesett két hőt a hőmérséklettem,nem valami sokta méertm csak kb. 6 napot kíváncsíságból szóval ezzel nem megyek valami sokra de hátha van valami oka ennek
2011. nov. 3. 06:45
 42/76 anonim ***** válasza:
100%

Ebbol a 2 tizedbol sok mindent nem lehet megallapitani erre ne adj. Voltak mar sokan lehetetlen hogorbevel terhesek es sokan babara utalobol nem terhesek. Nem erdemes ilyenekkel veszodni szerintem. Tudok nehany olyan lanyrol akik olyan hogorbevel voltak terhesek, hogy mindenki azt irta Nekik, hogy ez aztan tuti nem baba es megis dede, azota mar tobb honapos terhesek. Csak idegesiti az ember ilyenekkel magat. Majd a teszt kimutatja ugyis ha ott van, addig pedig tu re lemmm!!:):)

Egyebkent hogy vagy ma? Mikor csinalsz tesztet?

2011. nov. 3. 10:11
 43/76 A kérdező kommentje:

az idegeségtől kicsit rosszabúl szerintem tegnap is azért volt hányingerem,görcseim még mindig vannak de nem olyan intenzívek mint mikor megvan csak úgy vannak,igazából nem is nagyon tudom hogy leírni,de már holnap ilyenkor fogom tudni az eredményt :)

meg tegnap sétálgattam egy kicsit érdekes volt hogy estére kicsit el is fáradtam

remélem nem csak a hormonjaim játszannak velem csúnya tréfát :/ dehát csak nem még ilyen nem fordult velem elő

2011. nov. 3. 10:32
 44/76 anonim ***** válasza:
100%
Most aztan mar nagyon kivancsi vagyok, hogy mi lesz!:) Ezek szerint holnap tesztelsz? Ha ezek a tunetek valoban babas tunetek akkor a teszt mar mutatni fogja hiszen ha mar Te is erzed a hcg hatasat:) akkor a teszt is fogja. Hcg nelkul nincsen semmi tunet. Nagyon izgi de azert keszulj fel mindenre. Nekem pl. most olyan dolgokat produkalt a szervezetem amit meg ebben a 3 evben soha es jol elbiztam magam, hogy na ez most tuti baba es megsem. Nem baj, jo volt ez igy mert nem altattam magam tovabb. Aztan meg is jott...Drukkolok holnapra!!
2011. nov. 3. 10:40
 45/76 A kérdező kommentje:
én se nagyon hiszek ebbe a hőmérőzésbe meg állítólag a nyelvbe pontosabb dehát nekkem olyan nincs meg amúgy is ha erre akarnék alpozni a múlt hónapba is kellett volna csinálnom így meg ez a 6 nap nem sok,néztem a néhány hőgörbét is
2011. nov. 3. 10:48
 46/76 A kérdező kommentje:

már igazából hogy kezd tudatosulni hogy lehtséges hogy baba lesz nem akarom elhinni,már másra is gondolok pl. valamilyen hormonális betegsére vagy esetleg cysztára.

Már tényleg nem tudom mit gondoljak egésznap ez jár a fejembe.

2011. nov. 3. 10:54
 47/76 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy ezen jar az agyad allandoan, ejjel-nappal. Holnap csinalj egy tesztet es meglatod. Ha beagyazodas volt Nalad es ezert vereztel akkor a teszt mar pozi lesz!! Ird am majd meg mi lett!!!!:)
2011. nov. 3. 11:03
 48/76 A kérdező kommentje:
megírom,nem hagynám ki hogy ne írjam meg :)
2011. nov. 3. 11:07
 49/76 anonim ***** válasza:
Oke!!!:) Varni fogom!:) Addig drukkolok!:)
2011. nov. 3. 11:12
 50/76 A kérdező kommentje:
köszönöm a drukot!!!! holnap már szerintem mikor belépsz ide látni fogod hogy mi lett a teszt eredménye :)
2011. nov. 3. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!