Lehetnek ezek a beágyazódás jelei? (több lent)
Ebbol a 2 tizedbol sok mindent nem lehet megallapitani erre ne adj. Voltak mar sokan lehetetlen hogorbevel terhesek es sokan babara utalobol nem terhesek. Nem erdemes ilyenekkel veszodni szerintem. Tudok nehany olyan lanyrol akik olyan hogorbevel voltak terhesek, hogy mindenki azt irta Nekik, hogy ez aztan tuti nem baba es megis dede, azota mar tobb honapos terhesek. Csak idegesiti az ember ilyenekkel magat. Majd a teszt kimutatja ugyis ha ott van, addig pedig tu re lemmm!!:):)
Egyebkent hogy vagy ma? Mikor csinalsz tesztet?
az idegeségtől kicsit rosszabúl szerintem tegnap is azért volt hányingerem,görcseim még mindig vannak de nem olyan intenzívek mint mikor megvan csak úgy vannak,igazából nem is nagyon tudom hogy leírni,de már holnap ilyenkor fogom tudni az eredményt :)
meg tegnap sétálgattam egy kicsit érdekes volt hogy estére kicsit el is fáradtam
remélem nem csak a hormonjaim játszannak velem csúnya tréfát :/ dehát csak nem még ilyen nem fordult velem elő
már igazából hogy kezd tudatosulni hogy lehtséges hogy baba lesz nem akarom elhinni,már másra is gondolok pl. valamilyen hormonális betegsére vagy esetleg cysztára.
Már tényleg nem tudom mit gondoljak egésznap ez jár a fejembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!