Lehetnek ezek a beágyazódás jelei? (több lent)
Figyusz, ha ez beagyazodasos verzes Nalad mar 3-4 napja akkor a reggeli teszt igen halovany csikot mutatni fog mert a beagyazodassal elkezdodik a hcg hormon termelese. Ne felj, legyel bator!!! Ha nagyon nem mersz akkor tesztel holnap utan.:) Az mar kb. 12. dpo lesz, akkor mar csikos kell legyen a teszted.
Ez a honap vagyis az oktober Nalam is igen erdekesen alakult. Ugy latom ezzel nem vagyok egyedul!:) Micsoda veletlen!:-)
Igen, ez jot jelent, legalabbis szerintem mert meg sosem voltam terhes.:) A tesztben ott lesz a valasz!:) Igazad van, varj meg 1 napot, holnaputan tesztelj az mar testverek kozott is 5. nap beagyazadasos elso napi verzeshez kepest vagyis mutatnia kell a tesztnek!!:-)))
Huuu, nagyon izgulok mi lesz!!:) En mar sajna ugy rendesen megjottem. bruhhuuuuummmm!!!!:-(((((
Ha hanyingered is van es nem csak bebeszeled mert kepesek vagyunk am erre is:-)) akkor mar tuti mutatni fogja a teszt!:)
Koszi a drukkot de en mar nem hiszek semmiben. Mar lassan 3 eve nem sikerul pedig egeszsegesek vagyunk. Ha valaki megtanult bizni es hinni, na, akkor en aztan mar tudom milyen az, hogy uj honap, uj remeny. Csak mar most van az, hogy elszall(t) a hitem meg a mindenem.
Persze, hogy izgulok Veled. Mas orome nekem nem banat. Ez az en sorsom, hogy kinlodok, az ha masnak sikerul, az pedig az masik ember sorsa, elete, ezert nem lehet durcazni es duhongeni. Mindenkinek meg van itt a maga kinja, baja, orome, banata csak mindenkinek mas. Szoval hajra, nagyon varom mi lesz az eredmeny!!!:)
Mar nehezen birom ez az igazsag.Es tudod ha t.kom lenne mar tuti tele lenne de mivel nincs, ezert csak ugy szimplan k.rrrrvara elegem van es utalom ezt az egeszet nadehat nem kivansag musor ez kerem szepen. Ha ez van, ez van, egyutt kell elni ezzel ha tetszik, ha nem. Reggel gyere irjal, hogy vagy, stb. Varom am!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!