Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek ezek a beágyazódás...

Lehetnek ezek a beágyazódás jelei? (több lent)

Figyelt kérdés
ma egésznap kisebb alhasi szúrkálásaim vannak és most estére picit vérzek ami meglátszik a wc papíron és az alsóneműn
2011. okt. 31. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
100%

Figyusz, ha ez beagyazodasos verzes Nalad mar 3-4 napja akkor a reggeli teszt igen halovany csikot mutatni fog mert a beagyazodassal elkezdodik a hcg hormon termelese. Ne felj, legyel bator!!! Ha nagyon nem mersz akkor tesztel holnap utan.:) Az mar kb. 12. dpo lesz, akkor mar csikos kell legyen a teszted.

Ez a honap vagyis az oktober Nalam is igen erdekesen alakult. Ugy latom ezzel nem vagyok egyedul!:) Micsoda veletlen!:-)

2011. nov. 2. 15:58
 32/76 A kérdező kommentje:
21.én volt pém 22.-n egyűt voltam a párommal,30.ára vártam de vannak néha ilyennek nálam sajna kicsit tedszertelen,hacsak nem volt hamarabb pém,de ha ezek a tűntek nem azok akkor mik lehtnek?lehet nem láttom az erdőt a fától? :(
2011. nov. 2. 16:01
 33/76 anonim ***** válasza:
100%
Csajszika, ha 21-22en volt pe-d nem johet meg mensid 30an mert peteeres vagyis ovulacio utan 14-16 napra jon meg a menstruacio. Vagyis ha 30ra vartad akkor 16-an kellett legyen ovulaciod es ez elott peteeres. A peteeres par nap, aztan mikor megerett a pete kilokodik a petefeszekbol, ezt hivjak ovulacionak es innentol szamitva 14-16 napra jon mensi. Tegyuk fel, hogy Neked 14 nap a lutealis szakaszod vagyis az a szakasz ami ovu es mensi kozott eltelik. Ez esetben Ha 30ra varod, 16an volt ovud. Ha pedig 21-22en volt ovud akkor nov. 5 korul kellene megjonnie. DE ha 21-22en csak peteeresed volt es eztan volt ovud akkor meg kesobb kellene mensinek megjonnie vagyis nov. 5 utan. Kb. Ez viszont, hogy igy verezgettel a napokban ez megfelel a beagyazodas idejenek, ugyhogy nagyon eselyes a baba Nalatok!! Drukkolok!!:)
2011. nov. 2. 17:37
 34/76 A kérdező kommentje:
húúúúú már teljese belezavarodtam olyan sokat számoltam meg olvastam mindent :D ezek szerint csak ezek lehetnek a tűneteim :D akkor már csak tesztelni kell és minden kiderűl :)am még mindig vannak görcseim de már nem vérzek!!!!! :) ez csak jót jelentehet :) remélem :)
2011. nov. 2. 18:13
 35/76 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez jot jelent, legalabbis szerintem mert meg sosem voltam terhes.:) A tesztben ott lesz a valasz!:) Igazad van, varj meg 1 napot, holnaputan tesztelj az mar testverek kozott is 5. nap beagyazadasos elso napi verzeshez kepest vagyis mutatnia kell a tesztnek!!:-)))

Huuu, nagyon izgulok mi lesz!!:) En mar sajna ugy rendesen megjottem. bruhhuuuuummmm!!!!:-(((((

2011. nov. 2. 19:05
 36/76 A kérdező kommentje:
hát még én hogy izgulhatok?hogy már van-e valaki odabent?lehet hogy még túl korai de már kezd enyhe hányingerem is lenni,sajnálom hogy neked nem jött össze de próbálj meg arra gondolni hogy megint van egy új hónapod és egy újabb esélyed a babára :) szorítok nektek nagyon!!!!
2011. nov. 2. 19:20
 37/76 anonim ***** válasza:
100%

Ha hanyingered is van es nem csak bebeszeled mert kepesek vagyunk am erre is:-)) akkor mar tuti mutatni fogja a teszt!:)

Koszi a drukkot de en mar nem hiszek semmiben. Mar lassan 3 eve nem sikerul pedig egeszsegesek vagyunk. Ha valaki megtanult bizni es hinni, na, akkor en aztan mar tudom milyen az, hogy uj honap, uj remeny. Csak mar most van az, hogy elszall(t) a hitem meg a mindenem.

2011. nov. 2. 20:03
 38/76 A kérdező kommentje:
csak nem beszélem be gamnak remélem :) azt tényleg nagyon sok idő el se tudom képzelni hogy tudod mindezt végig csinálni,én is köszönöm a drukot :) és azt hogy ezt az időt végig izgulod velem egyűtt főleg ennyi idő után és a sok csalódások miatt
2011. nov. 2. 20:09
 39/76 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy izgulok Veled. Mas orome nekem nem banat. Ez az en sorsom, hogy kinlodok, az ha masnak sikerul, az pedig az masik ember sorsa, elete, ezert nem lehet durcazni es duhongeni. Mindenkinek meg van itt a maga kinja, baja, orome, banata csak mindenkinek mas. Szoval hajra, nagyon varom mi lesz az eredmeny!!!:)

Mar nehezen birom ez az igazsag.Es tudod ha t.kom lenne mar tuti tele lenne de mivel nincs, ezert csak ugy szimplan k.rrrrvara elegem van es utalom ezt az egeszet nadehat nem kivansag musor ez kerem szepen. Ha ez van, ez van, egyutt kell elni ezzel ha tetszik, ha nem. Reggel gyere irjal, hogy vagy, stb. Varom am!;-)

2011. nov. 2. 21:51
 40/76 A kérdező kommentje:
mindenféleképpen írní fogok :) na tessék már el is sírtam magam :')
2011. nov. 2. 21:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!