Lehetnek ezek a beágyazódás jelei? (több lent)
Figyelt kérdés
ma egésznap kisebb alhasi szúrkálásaim vannak és most estére picit vérzek ami meglátszik a wc papíron és az alsóneműn2011. okt. 31. 18:34
21/76 anonim válasza:
Kerdezo, varom am az eszreveteleid!:) Megirom en is majd ha tul vagyok a teszten!:)
20:42
Bizom benne nem estel teherbe. Kicsi az esely megszakitassal teherbeesni de volt mar ra pelda es tudod, nincs olyan, hogy 100%os vedelem. Fel a fejjel, minden rendben lesz, meglasd!
22/76 A kérdező kommentje:
még mindig olyan mintha meg akarna jönni de most nagyon enyhe tompa nyomás érzés is társul hozzá,eddig még nem vérzek,remélem már nem is fogok :)
2011. nov. 2. 07:43
23/76 anonim válasza:
Hanyadik napon vagy peteeres utan? Nem akarsz tesztelni egyet? Holnap reggel egy 10es erzekenysegu mar kimutatna. Ma mar 3. napja van ez a beagyazodasos verzesed. En csinalnek egy tesztet reggel, tuti nem birnam ki.:)
24/76 A kérdező kommentje:
már bőven peteérés után vagyok,azért nem csinálok még tesztet mert anyira izgulok hogy még meg se merem csinálni,ez egy kicsit furcsa dolog de én inkább még várok :)
2011. nov. 2. 11:39
25/76 A kérdező kommentje:
és már egyáltalán nem vérzek de az alhasmba furcsa dolgokat észlelek :) ilyet még nem éreztem :)
2011. nov. 2. 11:42
26/76 anonim válasza:
Es mikor kellene nem megjonnie? Naaaa, csinalj tesztet!!:) Ha pozitiv akkor tudatosan lehetsz boldog!:) Ha meg negativ akkor meg nem hitegeted tovabb Magad. Szerintem pozitiv lesz ezert is akarlak rabeszelni, hogy kapj elo egy tesztet reggel!!:-)
27/76 A kérdező kommentje:
nem merem megcsinálni :) és mivan ha még túl hamar van,vagy nem már itt lenne az ideje?még van 2 hetem a nem vártig
2011. nov. 2. 14:07
28/76 A kérdező kommentje:
ha holnap reggel nem is de utána való nap tesztelek :)
2011. nov. 2. 14:17
29/76 anonim válasza:
2 heted van meg a nem vartig? En azt gondoltam mar kevesebb mert azt irtad kicsit korabban, hogy tul vagy mar peteeresen reg. Peteeres utan 14-16 nappal van menstruacio. Beagyazodas (es a vele jaro verzes) pedig peteeres utan 7-10 nappal. Akkor en ezt most...nem ertem, hogy mi ez a verzes Nalad. Az nem lehet, hogy a peteeres verzessel jart? Sok nonel ilyenkor is jelentkezik kisebb mennyisegu verzes. Mikor volt meg utoljara mensid es mikorra nem varod? Nekem most jott meg..sajnos...de nem baj! Jovo honapban ujra Apara fel!:)
30/76 A kérdező kommentje:
ezt én se nagyon értem az az igazság mert ez ahónap elég fura volt :/ majd a tesztből minden kiderűl remélhetőleg :)
2011. nov. 2. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!