Teherbe estem vagy mensi elött ez normális? Légyszives olvassátok el
Figyelt kérdés
sziasztok. az utolsó mensim szept.29 én volt. 6 án és 14 én voltunk együtt a párommal de ezeken a napokon többször. 6.ikára ugy egy hétre furcsán fájdogált a petefészekmnél, néha szúrt néha pedig zsibbadás szerü érzés volt. elég sokszor szurkál a mellem,és olyan érzésem van mintha fel lennék fázva , mindig érzem a hólyagom, de nem vagyok felfázva nem csip semmi.néhány napja mérem a höm mert furán melegem van , 37.3 szájban , hónaljban pedig 37. egyébként a höm mindig 36.4 körül van . nekem általában 32-33 naposak a ciklusaim tehát most a 27. nap vagyok. nem tudom mi lehet .. néha émelyeg a gyomrom, szédülékeny vagyok és sokszor éhes . sokszor próbálkoztunk már babával igy arra most nem igazán számitok. arra gondolok talán mensi elött ez van másnak is. van már egy 3 éves fiam tudom milyen érzés a terhesség de erre nem alapozhatok minden terhesség más. csak nem tudom hova tenni a fura érzést a hólyagomnál, a melegséget ami elönt, és a 37 feletti höt , mert nem vagyok beteg semmi bajom kopp kopp:) valaki ha tudna esetleg segiteni tapasztalat stb akkor a jól esne hisz a tesztelésnek még semmi értelme. köszönöm szépen !2011. okt. 25. 14:15
21/21 A kérdező kommentje:
halihó. a vérzés utáni tesztem negativ lett azóta nem csináltam szerintem semmi nincs.azóta többször lefeküdtünk ,a következö mensi elárul mindent ha lesz.addig is sziasztok:)
2011. nov. 14. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!