Teherbe estem vagy mensi elött ez normális? Légyszives olvassátok el
Figyelt kérdés
sziasztok. az utolsó mensim szept.29 én volt. 6 án és 14 én voltunk együtt a párommal de ezeken a napokon többször. 6.ikára ugy egy hétre furcsán fájdogált a petefészekmnél, néha szúrt néha pedig zsibbadás szerü érzés volt. elég sokszor szurkál a mellem,és olyan érzésem van mintha fel lennék fázva , mindig érzem a hólyagom, de nem vagyok felfázva nem csip semmi.néhány napja mérem a höm mert furán melegem van , 37.3 szájban , hónaljban pedig 37. egyébként a höm mindig 36.4 körül van . nekem általában 32-33 naposak a ciklusaim tehát most a 27. nap vagyok. nem tudom mi lehet .. néha émelyeg a gyomrom, szédülékeny vagyok és sokszor éhes . sokszor próbálkoztunk már babával igy arra most nem igazán számitok. arra gondolok talán mensi elött ez van másnak is. van már egy 3 éves fiam tudom milyen érzés a terhesség de erre nem alapozhatok minden terhesség más. csak nem tudom hova tenni a fura érzést a hólyagomnál, a melegséget ami elönt, és a 37 feletti höt , mert nem vagyok beteg semmi bajom kopp kopp:) valaki ha tudna esetleg segiteni tapasztalat stb akkor a jól esne hisz a tesztelésnek még semmi értelme. köszönöm szépen !2011. okt. 25. 14:15
11/21 anonim válasza:
Drukkolok neked:)
Még annyit hozzátennék,hogy elvileg mennem kellett volna hsg-re október első napjaiban,de beparáztam :DSzerencsére!Így kimaradt a vizsgálat és most (ha minden igaz) kismama vagyok:)5 pozi teszt az csak 5 pozi teszt:))))
12/21 A kérdező kommentje:
nem igazán tudom mi az a hsg vizsgálat.:/ de szerencse hogy nem mentél akkor :) 100%hogy babás vagy :)) egy pozitiv teszt sem téved nem hogy 5:) én szivböl kivánom hogy probléma mentes terhességed legyen , és egészséges gyermeketek! és majd kiderül velem mi van még egy pár nap .. majd irni fogok ! szió addig !
2011. okt. 27. 00:32
13/21 anonim válasza:
A hsg amikor a petevezetékek átjárhatóságát nézik.Nem kellemes,állítólag piszkosul fáj.Egy kontrasztanyaggal feltöltik a méhet,és röntgenen nézik,hogy átmennek-e a petevezetékeken,és kijut-e az anyag a hasüregbe.Mindezt ugye nagy nyomás alatt,hisz a petevezetők nagyon kis vékonykák.De megúsztam :)
14/21 A kérdező kommentje:
szia. akkor szerencse hogy nem mentél hisz akkor a baba sem lenne a pocidban most.én egy tesztet csináltam ma délután de értékelhetetlen. :/ se pozi se nega, valami maszat van ott a tesztcsik helyén de nem pozi ez még. a mellem egyre jobban fáj,szurkál pedig sosem szokott mensi elött. és a hasam is érzem még mindig. fáradt vagyok 2 napja csak feküdnék , a kisfiam is nehéz ellátnom.és eszek mindig mert ha nem, szédülök nagyon. fogok venni 10es tesztet, de még van 3 nap a nem vártig.a folyásom is fura,sürü,krémes de ilyen ragacsos nyúlós nem ilyen szokott lenni. nekem gyanus ez most nagyon, nem szoktam igy érezni magam mensi elött. majd kiderül elöbb utóbb. vagy pozitiv teszt vagy mensi . addig is szia
2011. okt. 28. 00:34
15/21 anonim válasza:
Hajrá hajrá!
Eddig amit leírtál rám is jellemző:)
Tesztelhetsz 25-össel is csak reggeli elsőből,és ne gabriellel!A gabrielle egy jó teszt,álpozitív szinte nincs,épp azért,mert később mutatja.Nekem kedden délután gyönyörű jól látható pozi tesztek lettek,majd szerdán reggeli elsőből a gabrielle épphogy látszott.Meg is ijjedtem,vettem másfajtát,az is szép lett.Ma is csináltam egyet az előbb,na ez már szinte el sem tér a controllcsíktól:)Kitartás türelem:))))
16/21 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok milyen lesz a teszted végül!
17/21 A kérdező kommentje:
sziasztok.még mindig nem vagyok elörébb semmivel sajnos:/ . a tesztem másnap reggel(pénteken) halvány lett,de szemmel látható viszont idön túli. szombat megjött a vérzés elöbb mint kellett volna 33 nap helyett 30 napra.de ahogy jött el is ment.2 napig volt vérzés, utána 1 nap barnázás.holott 5 napig szokott lenni ,3.nap még betét kell mindig mostmeg csak tisztasági.ma már csak épphogy kicsi világos barna szóval semmi.2 napja csináltam este facelle 25öst, nem kaptam sajna 10 est de az is idön túl lett épphogy halvány.az a gond hogy nem érzem jól magam .:( kimerült vagyok nagyon, egész nap fekszem ,fájdogál a hasam lent,a cicifájás elmult,de szédülök , s émelygek.ezenkivül a felfázás szerü érzés lent megvan ,de nem fáj ha pisilek semmi..nem tudom mi lehet:/sokat olvasgattam hogy sokaknak megjött az elsö hóban , erre van is példám testvérem párja 2 hónapig rendesen menstruált ,12hetesen vette észre hogy babás.most 3 hónapos a kisfiuk.nem tudom mit gondoljak..a kisfiamnál elmaradt a vérzés.még egy tesztem van azt megcsinálom ha nega akkor valami más lehet..remélem semmi komoly. addig is sziasztok
2011. nov. 2. 01:41
19/21 anonim válasza:
Sya, én nagyon szurkolok neked!!! :)
20/21 anonim válasza:
Szia érdekelne, hogy sikerült-e végül ?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!