Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát így sikerült, mit csináljak? Olvassátok! Légyszíves!
pár napja kiírtam egy kérdést és kértétek hogy számoljak be hogyan sikerült meglepnem a lányt... hát így: a vizsgája hétfőn reggel 8-kor kezdődött gondoltam oda megyek kicsit korábban hátha még előtte "el tudom kapni", szóval fél nyolcra odamentem (város másik vége) és vártam.... a várakozás eléggé sokáig tartott, fél 10 körül megkérdeztem egy ottani tanulót hogy meddig tart a vizsga, azt mondta most lesz vége pár perc múlva. így tovább vártam... jöttek ki a vizsgázók az épületből de a várva várt lány nem jött, végül 11-ig ültem a suli előtt és nem bírtam tovább elindzultam haza.... telefonja kikapcsolva... nem tehetek semmit :(
hát így sikerült :( kb most értem haza és mondhatom nem vagyok túl vidám :/
szomorú
hívd fel, hogy HOL A F@SZBAN VOLT
11-ig ültél a város másik felében, és 11:11-kor mrá ki tudtad írni otthon ezt a kérdést? nem nagy város.
am majd később visszahív és elmondja mizu.
Köszi a linket,én kerestelek még a régi kérdésnél!
Sajnálom! Írd meg neki,hogy vártál rá,és egyáltalán miért nem ment vizsgázni,pedig te ott szorítottál neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!