Terhesség esetén mindenkinek magas a hője?
Figyelt kérdés
Nekem 36,3. Megjött a mensim, de alíg vérzek, csak pár csepp volt a 4 nap alatt. A mellbimbóim nagyon érzékenyek, annyira fájnak, hogy nem bírok hason feküdni. Emiatt terhességre gyanakodnék, csak hát a hőm. Ettől még lehet terhesség?
30-án kezdődött a vérezgetés, 27-én negatívot teszteltem. Lehet még baba a dologban, vagy kizárt?
2009. máj. 3. 19:14
1/6 anonim válasza:
Hát a hődnek magasabban kéne lenni:(
2/6 A kérdező kommentje:
Digitálissal mérem reggel és annyi ideig, hogy csipogjon? Ez jó így? Vagy tényleg 5 percet kell vele várni?
2009. máj. 3. 19:40
3/6 anonim válasza:
Többen állítják,hogy 5 percig kell mérni!Ne vedd figyelembe a csipogást!Szerintem egy tesztet megér a dolog!Reggel csinálj 1-et!
4/6 A kérdező kommentje:
Mert reggel 1 perc mérésnél 36,3 volt, most fél 8 körül 5 percig mértem 37,2. Hát nem tudom...Terhes lennék?
2009. máj. 3. 20:12
6/6 A kérdező kommentje:
Sajna még nem. De már nem is hőmérőzök. Clostyt szedtem, amitől nagyon rosszul voltam, 1 hétig kórházban voltam, mert erős görcseim voltak, szédültem, hágnyigerem volt. Most reménykedek tovább. De már nem figyelem magam folyamatosan....
2009. aug. 24. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!