Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki Novemberre, Decemberre...

Van aki Novemberre, Decemberre nem várja a menszit?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt a nem várt napot:)Hátha sikerül a baba:)
2011. okt. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 Adrika ***** válasza:

Gratulálok Kedves Kérdező!

Nagyon-nagyon Boldog Babavárást!

Kleopátra 89,hová tűntél?

Csak mert múltkor a szőnyi kórház került szóba és kérdeztem,csak nem te is komáromi vagy?

De még nem kaptam választ!:S

2011. nov. 11. 18:36
 62/85 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!!!!! én vasárnap tesztelek, szorítsatok :)
2011. nov. 11. 23:03
 63/85 anonim ***** válasza:
kedves utolsó! te komáromi vagy? apukám ott él, én meg Angliában jelenleg, és ha összejött a baba akkor megyek haza a szőnyi kórházba szülni Dr. Rokay Lászlóhoz, elég jó barátok apuval, meg eddig is hozzá jártam, benne megbízom. Lehet ismered is apukámat, tudod a GEO PC nevű számítógép üzletet? Az övé, ha már voltál ott, egy nagyobb darab szemüveges 60as :) Te mikor tesztelsz?
2011. nov. 11. 23:05
 64/85 Adrika ***** válasza:

Kedves 23:03-as!

Én szorítok!

Kedves 23:05-ös!

Én már nemvárt előtt 6 nappal halvány pozit teszteltem,azóta is többet,amik erősödnek :)

Igen,komáromi vagyok!

Sajnos nem tudom pontosan,melyik a GEO PC,talán ami a templom mellett van?

Én szerintem dr.Ördöghöz fogok járni,kislányommal is hozzá jártam és nagyon meg voltam vele elégedve!

Te teszteltél már?

2011. nov. 12. 06:43
 65/85 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Mindenkinek drukkolok:)

2011. nov. 12. 08:33
 66/85 anonim ***** válasza:
23.05 vagyok. én holnap tesztelek:) Igen a templom melletti :)Gratulálok a pozitív tesztedhez :)
2011. nov. 12. 10:51
 67/85 anonim ***** válasza:
23.05 vagyok megint, nem bírtam ki, teszteltem egyet ma délután és már ez is egyértelműen azonnal pozitív lett:) drukkolok mindenkinek!
2011. nov. 12. 22:32
 68/85 Adrika ***** válasza:

Kedves 23:05!

Neked is hatalmas gratula!!!

Ha minden jól megy,talán még találkozunk is a kórházban!

Csajok,akiknek pozi lett a tesztjük!

Hogy érzitek magatokat?

Görcsök,barnázás esetleg valakinél?

Mikor mentek orvoshoz?

Saját számolásaitok szerint menni idős lehet a terhességetek?Utsó menszi első napjától?

Én 4+3 hét.

2011. nov. 13. 10:52
 69/85 anonim ***** válasza:
23.05 vagyok, köszönöm szépen, igen, lehet, hogy találkozunk, remélem:) én ma vagyok 5 hetes számításaim szerint:)
2011. nov. 13. 19:59
 70/85 anonim ***** válasza:

Nah itt vagyok, nem tűntem el :)) Én is Dr.Ördög Istvánhoz fogok járni, (az első kislányomat is nála szültem) Akkor csajok lehet hogy találkozunk jövőre a szőnyi kórházban,jó lenne :)

Ki mikorra van 'kiírva?'

GRATU a többi pozitív tesztelőnek is!!!

2011. nov. 14. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!