Van még remény? Van esély, hogy nem fog megjönni vagy a csökkenő mellfájdalom=csökkenő progeszteron szint már a közelgő menszit jelzi?
A hőm szépen fent van ma reggel is 37 volt. A melleim viszont eddig elég érzékenyek voltak ma reggel óta viszont kevésbé. Azok véleményére lennék kíváncsi akik voltak hasonló helyzetben.
Holnapra(május 9-re) nem várom.
Szerintem ebből mensi lesz, sajnálom. :(
Én csak a saját tapasztalatom miatt írom ezt, mert nekem amikor már csökken a mellfájdalom, másnapra mindig meg is jön, eddig mindig így volt legalábbis és hiába volt nagyon biztató a görbém, akkoris megjött és csak később, fokozatosan csökkent le a hő, mikor már mensiztem...:(
De mindenesetre drukkolok neked, hogy nálad ne így legyen!
Írd meg hogy mi lett a vége, kiváncsi vagyok.
Első vagyok:
Kedves második válaszoló!
De jó hogy ezt megírtad!! :) Akkor még tovább is lehet reménykedni ha bekövetkezik a mellfájdalom enyhülése, mert ezek szerint pár nappal utána újra beerősödhet ha ott a baba vagy hasonlók, tehát még akkor sincs veszve semmi!
Köszönöm a válaszokat!
Nekem most megint elkezdett fájni, úgyhogy reménykedem, mivel a remény hal meg utoljára:)
Majd írok, hogy mi lett!
Igen! Tegnap este és ma reggel is POZITÍV!!!!!
Igaz Rosszmannos Lilly teszt, de vettem ma ClearBlue-t.
Húúú, GRATULÁLOK!!!! Ez fantasztikus!:) Nekem is sajnos elmúlt a mellfájdalmam, holnapra vagy holnap utánra nem várom. Most egy kis reményt adtál, bár nem élem bele magam, mert mindig csalódom:(
De neked nagyon sok boldogságot kívánok!!!:) Vigyázz magatokra!
Köszönöm!
Remélem minden rendben lesz!
Neked is szorítok, majd írj!
Első vagyok:
Én is GRATULÁLOK Neked!!! Most akkor itt a példád azt mutatja, hogy ha nem fáj a mellünk már, akkor is van még remény!!! :)) Ez eléggé hasznos volt a számomra, addig kell reménykedni amíg nem jön a mensi úgy látom!! :) Tényleg az lehet a legbiztosabb jel, ha nem jön a mensi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!