Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki Novemberre, Decemberre...

Van aki Novemberre, Decemberre nem várja a menszit?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt a nem várt napot:)Hátha sikerül a baba:)
2011. okt. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:

Adrika

Általában a menszi elmúlása után elkezd szépen pozitivvá válni az ovu teszt majd peteérés körül középidőben teljesen két csíkot kell látni ezt azt jelenti, hogy 24-36 órán belül ovud lesz rá másnapra már halványodnia kell a tesztednek a második csíknak.leeht nekd már megvolt az ovu azért halvány vagy még most lesz szóval szerintem 1-2 napig tesztelj délután ha eegy időben és ne igyál egyél előtte 2 óráig kiváncsi leszek mit mutat a teszt:)Hajrá éd írd meg mi lett:)

2011. okt. 26. 13:47
 32/85 anonim válasza:
Sziasztok. Én november 1-ére nem várom...de azért tegnap(nov.25.-án) csináltam egy tesztet feleslegesen mert negatív lett. Mostmár muszáj várnom vagy hétvégéig vagy jövőhétig! Majd írjatok h kivel mi van! Drukkolok mindenkinek:)
2011. okt. 26. 13:56
 33/85 A kérdező kommentje:
utolsó kivánom, hogy baba legyen:)
2011. okt. 26. 20:20
 34/85 anonim válasza:
Köszönöm szépen a jó kívánságot...én is bízom benne és azonnal tájékoztatlak titeket! :)
2011. okt. 26. 20:56
 35/85 anonim ***** válasza:
13:56-nak , nah én is így jártam :) Csináltam 1 tesztet de annyira feleslegesen,csak a férjem győzködött,de tudtam hogy korai!!! Természetesen negatív lett :( Én Nov. 2-ára nem várom (mint már írtam) szerintetek mikor csináljak leghamarabb tesztet?
2011. okt. 27. 10:11
 36/85 A kérdező kommentje:

Kleopátra

Szerintem 2.án csinálj addigra ki kell, hogy mutassa:)Drukkolok:))+++++++++++++

2011. okt. 27. 13:54
 37/85 anonim ***** válasza:
De már el is keseredtem, mert olyan 24-25 fele éreztem a jobb oldalon petefészkedben szurkálást,azt mondják ez a p.é.(de én csak most tudtam meg) És annak a környékén sem voltunk együtt, úgyhogy tuti negatív lesz a teszt,de ha nem jön meg 2.-án,azért is megcsinálom! :D
2011. okt. 27. 13:57
 38/85 Adrika ***** válasza:

A mai ovu tesztemen egyforma erősségű,szép élénk piros,vastag csíkot láttunk :)

Úgyhogy este össze is bújunk apával,hátha...

Lehetséges,hogy egy hónapba több peteérés is van 4-5 nap eltéréssel?

2011. okt. 27. 20:15
 39/85 anonim ***** válasza:

10-21 21:00 vagyok (Kriszta).

Csajok, ezt nem értem, valaki esetleg?

Elméletben múlt hét kedd-szerda körül volt az ovum, együtt is voltunk hétfőn és szerdán is.

Meg ma is:) És utána volt egy kis vér. Szerintetek ez mitől lehetett? a 8. dpo-n? Érthetetlen:(

2011. okt. 27. 21:29
 40/85 A kérdező kommentje:

Adrika

Elvileg előfordulhat egy hónapban több peteérés van ez ritka

álltalában ha a középidőben a 14.nap körül tök pozi lesz az ovu teszt vagy a tesz csík erősebb a kontrolnál akkor másnap 24-36 órán belül ovuláció:)))

És minden nap ha még ovu teszteznél látnád, hogy a tesz csík halványodik.Már ovu napkor is halványabb lesz a teszt.De még ovu napkor is érdemes akciózni:)

2011. okt. 28. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!