Van aki Novemberre, Decemberre nem várja a menszit?
Adrika
Általában a menszi elmúlása után elkezd szépen pozitivvá válni az ovu teszt majd peteérés körül középidőben teljesen két csíkot kell látni ezt azt jelenti, hogy 24-36 órán belül ovud lesz rá másnapra már halványodnia kell a tesztednek a második csíknak.leeht nekd már megvolt az ovu azért halvány vagy még most lesz szóval szerintem 1-2 napig tesztelj délután ha eegy időben és ne igyál egyél előtte 2 óráig kiváncsi leszek mit mutat a teszt:)Hajrá éd írd meg mi lett:)
Kleopátra
Szerintem 2.án csinálj addigra ki kell, hogy mutassa:)Drukkolok:))+++++++++++++
A mai ovu tesztemen egyforma erősségű,szép élénk piros,vastag csíkot láttunk :)
Úgyhogy este össze is bújunk apával,hátha...
Lehetséges,hogy egy hónapba több peteérés is van 4-5 nap eltéréssel?
10-21 21:00 vagyok (Kriszta).
Csajok, ezt nem értem, valaki esetleg?
Elméletben múlt hét kedd-szerda körül volt az ovum, együtt is voltunk hétfőn és szerdán is.
Meg ma is:) És utána volt egy kis vér. Szerintetek ez mitől lehetett? a 8. dpo-n? Érthetetlen:(
Adrika
Elvileg előfordulhat egy hónapban több peteérés van ez ritka
álltalában ha a középidőben a 14.nap körül tök pozi lesz az ovu teszt vagy a tesz csík erősebb a kontrolnál akkor másnap 24-36 órán belül ovuláció:)))
És minden nap ha még ovu teszteznél látnád, hogy a tesz csík halványodik.Már ovu napkor is halványabb lesz a teszt.De még ovu napkor is érdemes akciózni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!