Van aki Novemberre, Decemberre nem várja a menszit?
Figyelt kérdés
Várjuk együtt a nem várt napot:)Hátha sikerül a baba:)2011. okt. 21. 20:32
51/85 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Kleopátra gratula a halvány csík is csik:))))))
Milyen erősségű tesztet teszteltél?
2011. nov. 2. 18:10
52/85 anonim válasza:
Köszi Adrika :)
Először 25-össel,de az nagyon halvány volt, aztán ma 10-essel, így már jól lehetett látni. :)
53/85 anonim válasza:
Sziasztok! Teszteltem ma egy jó erős pozitívat! :) Nagyon boldogok vagyunk:) Drukkolok mindenkinek:)
54/85 Adrika válasza:
Kedves Utolsó!
Neked is hatalmas GRATULA!
:)
55/85 anonim válasza:
ha 23. 24.volt ovum, nem tudom pontosan, de együtt voltunk egész hónapban, akkor mikor kéne tesztelnem?
56/85 anonim válasza:
GRATULA!!! Jöjjenek csak a nyári gyerekek :)
57/85 anonim válasza:
Utolsó: Ha biztos vagy benne hogy akkor volt az ovud, akkor én még várnék 1 hetet. Mikorra nem várod?
58/85 anonim válasza:
8-ára nem várom. nem vagyok benne biztos, ciklus.hu szerint 23-án volt, de én pl 25-én éreztem ovus fájdalmat, elmulasztani nem mulasztottuk el, ha volt ovum, ebben biztos vagyok, csak hát remélem, hogy egyáltalán volt, és sikerült valami:)
59/85 A kérdező kommentje:
gratula a tesztelőknek:)))
Ha tudod mikor volt ovu akkor rá 1 hétre egy 10 es tesztel ki kell, hogy mutassa:)
2011. nov. 4. 12:46
60/85 A kérdező kommentje:
5+5 hetes vagyok:)
2011. nov. 11. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!