Mit tegyek hogy teherbeessek?
Szia!
Elég sok infó kimaradt a kérdésedből, de ha "természetes" úton nem tudjátok összehozni, tudom javasolni az Aloe Vera 3 hónapos kúráját.....Egy főorvos nőgyógyász, aki mellesleg aloeval foglalkozik összeállított egy programot, amitől megnő az esély a megtermékenyítésre...Ha ismersz valakit, aki ezzel foglalkozik, kérd el tőle a "receptet" vagy ha nem ismersz ilyet, megkereshetem neked.....valahol megvan....
Barátnőmnek bevált, 3 megtermékenyítés után sem eset teherbe, de a kúra után kb 2 hónappal már pozitív lett a teszt....
Ha ilyen irányú volt a kérdésed, ezt tudom tanáncsolni, ha nem , akkor kicsit fogalmazz pontosabban:)
Ha kell a "recept" megadom a mail címem: a4lyn1983@freemail.hu
PG/53 törpemikroszkóppal lestem a peteérésemet, azon kívül meg 2 naponta együtt voltunk a párommal, és szedtem folsavat (amikor nem felejtettem el bevenni). És sikerült! Állítólag a tuti recept, ha 2 naponta együtt vagytok! Nekünk bejött!
Sok sikert!
33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!