Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok hogy kezdjünk hozzá?...

Lányok hogy kezdjünk hozzá? Tudom hülyén hangzik és nem vagyok fiatal.33.

Figyelt kérdés

Szoval ebben a hónapban kezdünk el próbálkozni a babával,

Tudtok valami jó tanácsot amitől összejön hamar a baba?

Tea \'gyógyszer\'valami.És sok mindent halottam már arrol is hogy hány naponta ajánlatos a esex.Szerintetek?

És kezdjek el hőmérőzni vagy abbol még az elején nem derül ki semmi?Kérlek adjatok pár jó tanácsot köszike!

2009. máj. 3. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem ebben a hónapban ne próbálkozz semmivel,csak a szexel,amikor jólesik!

Ha normális a menzid,nem túl hosszú és nem túl rövid,akkor úgyis összejön a baba!Sok sikert!

2009. máj. 3. 11:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

biztos meglepődsz, de én azt mondom, ne szedj semmit, ne agyalj rajta, stb, egyszerűen élvezd:-)) Ha stresszelsz rajta, a hőmérőt nézed, és a naptárt lapozod, akkor részben a meghittség tűnik el az egészből, részben a szervezeted lehet, hogy pont ellenkezőleg fog reagálni. Fogamzásgátlót mikor hagytad abba? mert azt mondják, utána néhány hónapig annak még lehet hatása, részben amiatt lehet nehezebb, részben nem is olyan jó, ha akkor összejön a baba, mert őrá is hatása lehet még esetleg!

Minél többet legyetek együtt, élvezzétek egymást, és ne arról szóljon az egész, hogy rohansz utána a fürdőbe a hőmérővel:-)) Remélem sikerül hamar! amúgy nem vagy lekésve semmiről hidd el:-) most egy, aztán jöhet a következő két év múlva:-)

2009. máj. 3. 11:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ.:-)Párommal 13 éve vagyunk együtt és eddig az elején gyógyszerrel utánna pedig megszakitásosan védekeztünk ugye nem lehet semmi baj hogy eddig még nem csuszott be a baba.Anyósom is azt mondja hogy tuti valami bajom van hogy ennyi ideje együtt vagyunk és nincs babó hiába próbálom neki magyarázni hogy még soha az életben nem próbálkoztunk...Tényleg valami lehet?
2009. máj. 3. 11:51
 4/13 A kérdező kommentje:

A fogi gátlót nagyon rég abba hagytam...:-))

Okés én is igy gondoltam vagyis mi hogy egynél nem állunk meg csak remélem össze is jön mert már belém lett vágva az ideg.

2009. máj. 3. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
legeloszor menj el nodokihoz, ha masert nem, rakszures miatt. utana vizsgalat, nincs e hormonzavarod, van-e peteérésed, stb.
2009. máj. 3. 12:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne foglalkozz azzal,mit mond az anyós,némelyik már csak ilyen!Nyugodtan szexelj csak és ha nem jön össze majd ráérsz a praktikákkal meg az orvossal!Sok sikert!

2009. máj. 3. 12:12
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat.

Remélem nincs semmi gond.

Nődokihoz elmegyek a rákszürés miatt is hónap végén esedékes az évi.Elvileg semmi bajom nincs remélem gyakorlatba sem.:-)A Doki meg tudja mondani volt e peteérésem?Mindenkinek mielőbbi babásodást!:-)

2009. máj. 3. 12:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés páran azt mondták 2 naponta kell sexelni páran meg azt hogy 3 valaki meg azt mondta az tul gyakran vam mert addig nem érnek meg a spermiumok 5 naponta most akkor mi az igaz?
2009. máj. 3. 12:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A szakirodalom azt irja,hogy a 8.naptól 20-22.napig ajánlatos 2 naponta,de te ezzel ne foglalkozz!Add önmagad és ahogy a helyzet kinálja magát!Ráérsz majd később is számolgatni!

A doki igen,megtudja mondani,hogy van-e peteérésed,úgy a 9-10.naptólkb.

2009. máj. 3. 12:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segitséget és a kedvességet:)
2009. máj. 3. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!