Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztelt pozitivat ugy,...

Ki tesztelt pozitivat ugy, hogy a nemvart idejeben nagyon minimalisat halvany barnazott? En holnap tesztelek.

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
szia én pont igy voltam épp hogy volt 2 napig barnázás a menszi idejében aztán semmi,2 nap mulva pozitiv tesztem lett.
2009. máj. 2. 18:53
 2/9 A kérdező kommentje:
aaaaa, koszi. nagyon izgulok most mar. :) csak birjam ki holnap reggelig.
2009. máj. 2. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 3 napig voltam így. Ha nem fehér fehérneműt, utána pedig tisztasági betétet használtam volna, akkor fel sem tűnik. Aztán nem is lett belőle mensi. A negyedik napon halvány pozitív lett a teszt.
2009. máj. 2. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem hétfőn kellett volna megjönnie, nem jött. Kedden reggel teszteltem, halvány pozit, aztán délutántól másnap délutánig barnáztam (kicsit) és csütörtökön erős pozit teszteltem. Még dokinál nem voltam, de a jelek szerint babás vagyok, remélem minden rendben van.

Szorítok neked!

2009. máj. 2. 19:35
 5/9 A kérdező kommentje:
azt meg megkerdezhetem, hogy a cicifajdalom is elmult? mert nekem igen, volt vagy 10 napig, ahogy szokott menszi elott, de mara elmult.
2009. máj. 2. 19:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Gratula Nektek.:))
2009. máj. 2. 19:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Lanyok! Teszteltem, pozitiiiiiiiv. nagyon boldog vagyok. :))))))))))))))))))))))))))))
2009. máj. 3. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:

nagyon gratulálok:) boldog anyák napját:) de jo neked:) hogy mondod el a párodnak?

32

2009. máj. 3. 09:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi, mar elmondtam, felebresztettem es megmondtam neki, kicsit beremegett a hangom, nagyon orul neki. :)) megbeszeltuk, hogy egyelore csak a szuloknek mondjuk el. :)))) annyira jooooooo, az agyam tudja, megis fura felfogni. :))))
2009. máj. 3. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!