Mi lehet ez mensi előtt 1 héttel?
Valójában nekem már az együttlét utáni héttől olyan tüneteim voltak, és a mensi kimaradása utáni napon teszteltem: pozitívat.
Most vagyok 5 hetes, de valójában már 2-3 hete fájnak a melleim, a hasam, és senki, de még magam sem akartam elhinni, hogy baba lehet a dologban. Csak éreztem.
Mindenhol csak azt olvastam, hogy csak az 5-6-8. héttől voltak tüneteik. Még most is egy kicsit mutánsnak érzem magam miatta, de már benne vagyok az 5. hétben, ilyenkor már bátrabban vállalom, hogy majd' elszédülök, elájulok, fájnak a melleim, és hányingerem van.
A hormonokról már ne is beszéljünk.
Tényleg minden terhesség más.
Majd eltelik ez a hét és meglátjuk, mit mutat a teszt.
Sok sikert :)
5 hkm
Detto!
Keddre várom a mensit de már egy hete szüntelenül fáj a császár vonalnál és alatta a méhem. Mintha megakarna jönni.Pedig ritkán szoktam görcsölni. Szombaton voltam dokinál azt mondta terhesség gyanú. Másnap csináltam tesztet az negatív lett. Most várjuk hogy kimarad a mensi vagy sem.
Utolsó válaszoló.
Én alhasi görccsel mentem be a kórházba és volt rózsaszínes folyásom is.Igazából a doki annyit kérdezett hogy esélyes e a teherbe esés.
Nekem most nemigazán kéne a drukk mert most kezdtem el egy műkörmös tanfolyamot és a páromnak is van 2 éve a diplomához.
De ha jön a baba hát jöjjön!
Gratula :) Nálam az alhasi fájdalom még nem szűnt meg.
Nálad??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!