Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fontos! Abbahagyjam az utroges...

Fontos! Abbahagyjam az utrogestan hüvelykúpot? 32-ik ciklusnapon negativ a teszt.

Figyelt kérdés
Inszemináciom volt.32-ik ciklusnapon vagyok,negativ a reggeli tesztem:(Nyugodtan abbahagyhatom már?ha abbahagyom mikor jön meg?
2011. okt. 17. 11:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Abbahagyom az utrogestant,szerintem már kimutatta volna.Tavaly voltam terhes aminek missed ab lett a vége :(és ott már a 29 napon pozitiv volt.
2011. okt. 17. 14:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia. Én vagyok, aki ma állok le az Utro-va.

Ha 30-31 naposak a ciklusaid, akkor nem 100%, de elég valószínű, hogy ma már jelzett volna a teszt. De annyira nem kell aggódnunk, mert most van a szervezetünkben progeszt. és ha ott a picúr, és nem jön meg még 4-5 napig, akkor ráérünk újra tesztelni szerintem, és ha pozi, akkor meg szedni az Utrogestánt. Viszont, ha nincs ott a baba, akkor meg hadd jöjjön a Mikulás. Tudod új ciklus, új esély.

Nekem PCO miatt még nem inszem, de már az utolsókat rúgom előtte, ha most sem jön meg. Closty volt most utoljára, és mellé az Utrogestan.

Mert nekem viszont görcsölgetett tőle a méhem, úgy, ahogy még sosem. (Még sosem voltam terhes) ezért picit reménykedtem, de negatív lett ma, a 28. napomon a teszt. Nekem 28-29 naposak a ciklusaim.

2011. okt. 17. 15:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja, és sok siekert neked. Akkor magas a prolactinod ugye, ez a baj? Más is van? (előző vagyok)
2011. okt. 17. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok. rosszul írtam. szóval ha most is megjön, akkor utána inszem, nem ha most sem jön meg:-)
2011. okt. 17. 15:09
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

És te hány nap mulva hagyod abba az Utrót?Szoritok neked hogy sikerüljön:)

A férjemnek nem valami jo a spermaképe.

2011. okt. 17. 15:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Jaj bocs most látom hogy holnaptol abbahagyod!Azt mondták hogy holnap hagyd abba?
2011. okt. 17. 15:38
 17/19 A kérdező kommentje:
és ti miota probálkoztok?Nekünk márciusban van 3 éve hogy probálkozunk:(
2011. okt. 17. 15:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem azt mondták csak a ciklusom végéig szedjem, tovább ne.Hanem majd megint a peteéréstől, ha nem jön össze most. Mi még nem egészen 2 éve próbálkozunk.
2011. okt. 17. 16:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Hello. Én vagyok. No nekem ma jött meg, s hétfőn még egy darabot vettem be, kedden pedig egyet sem, s ma, pontosan 28 napra, reggel megjött.

SAJTOS, AZAZ SAJNOS! Remélem te ehelyett pozitívat fogsz tesztelni pár napon belül!

2011. okt. 19. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!