Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Duphastont szedek már második...

Duphastont szedek már második napja, hogy mejöjjön a menzeszem, és ma pozitív lett az ovulációs tesztem. Mit tegyek? Abbahagyjam a duphastont?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem. A duphastont a ciklus második felében kell szedni, a beágyazódás segítésére. Ha azt akarod hogy megjöjjön, ne szedd a duphastont, mert amíg szeded, nem jön meg, hiszen fenntartja a sárgatest termelést. Hányadik ciklusnapon vagy, hogy pozitív lett az ovuteszted, és miért szeded a duphastont?
2010. okt. 29. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendszertelenek a ciklusaim, nem ritka a 80 napos sem. Legutóbb szeptember 16-án volt meg. Babát szeretnénk, azért írta fel a doki, hogy megjöjjön.
2010. okt. 29. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Jah, és clostit szedtem, mégsem volt peteérésem. :( Ezért furcsa, hogy most van.
2010. okt. 29. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van peteérésed, ne hagyd abba a duphastont, hiszen elvileg utána már elkezd termelődni a sárgatest hormon. Azért az nekem elég furcsa, hogy azért írta a doki hogy megjöjjön... Biztos hogy jó orvost választottál?
2010. okt. 29. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A doki nem mondta, hogy kell szedned?
2010. okt. 30. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!