Utrogestan hüvelykúpot használok, mikor kell abbahagynom?
Én a 28. napon vérvételre mentem, minimális (56) volt a hcg, de tovább kellett használnom.
Szerencsére a baba velünk maradt, a 10. héttől kellett fokozatosan elhagyni a kúpot, 3-4 naponta csökkenteni eggyel az adagot (én 3*2-t használtam).
Én vérvétel nélkül biztosan nem hagynám abba.
Köszi, igazából már 21 hónapos, most kezdtük a bölcsit.
Igen, szerintem ha 5 nappal később is neg. a reggeli pisiből, akkor abbahagyhatod.
Reméljük nem lesz rá szükség, de készülj fel, ilyenkor ált. sokkal erősebb a menzesz, mint normálisan.... :(((
Nem csak attól, hiszen előtte stimuláltak, megérett és remélhetőleg meg is repedt x tüsző, kaptál injekciót ami a beágyazódást segíti stb. Az Utro progeszteron, ami segít megtartani a babát, ezért kell abbahagyni ha neg a teszt.
De ilyesmire ne is gondolj, pihenj amennyit csak tudsz, és beszéld meg a babácskáddal, hogy milyen jó dolga is lesz nálatok!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!