Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Helló!
Itt vagyok! :D Hőmet nem mérem, meg semmi ilyesmi!
Általában 27-29 naposak a ciklusaim, így kb 13-15. nap van "elvileg" pém!
Ahogy számolom kb hétfőre nem várom!
De valahogy azt érzem,hogy most is meg fog jönni....
Nem fáj annyira a mellem! + megérzés...
Veled mizujs?
Fölrakhatod, valamennyi vágom!
Fájni fáj, csak viszonyításképp nem annyira mint amikor baba volt!akkor azt hittem megzavarodom!
Régen én is mértem a hőmet,de annyira be stresszeltem rajta folyton,hogy inkább abbahagytam.
szia!!bocs az utolsó hozzászólást már nem láttam mert elmentem aludni!!most válaszolok!!nekem teljesen máshogy fáj a mellem mint pl.múlt hónapba!!akkor inkább fájt és sokkal érzékenyebb volt!!most meg inkább érzékeny de nem fáj csak nyomásra érzékeny!!olyan fura!!nem így szokott fájni!!még mindig magas a hőm!!nem hogy lemenne inkább feljebb ugrott!!igaz csak 1 tizedet!!nettus!!has szurka is csak néha van!!hol van hol nincs!!
A görbéd normális, habár pont a 14. nap nem mértél hőt.
Kíváncsi leszek,hogy mi lesz!!
Minden esetre drukkolok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!