Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
sziasztok!!nem akartam új kérdést írni ezért írok ide!!múlt hónapba természetesen megjött okt.14-én!!a ciklus.hu nov.15-re írta a következő menszeszem!!ma vagyok a ciklus 28 napjánál és most ott tartok,hogy kicsit érzékeny a mellem de nem annyira mint múlt hónapba!!nekem minden hónapba mikor meg akar jönni fáj a mellem!!
nektek,hogy szokott lenni??vagyis arra lennék kíváncsi,hogy akinek a menszesz előtt fájt a melle annak akkor is fájt mikor terhes lett??tudom nem teljesen függ össze de lehet olyan,hogy mikor megjön akkor fáj és ha terhes akkor meg nem??NEM KERESEM A TÜNETEKET!!csak erre sehol nem találtam választ!!remélem lehet érteni mit akarok kérdezni!!
Szia!
Írtam már neked itt a múlt hónapban is! :) Kb egyszerre jött meg nekünk! :D
Remélem baba lesz a dologban!:D
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!